Tips om naturlig hårväxt

 

Hårbottenmassage

Att ge dig själv hårbottenmassage känns inte bara bra, men stimulerar också ny hårväxt naturligt. Du kan massera din hårbotten i duschen genom att placera alla 10 fingrarna på huvudet och sedan gnugga försiktigt i inte mindre än 5 minuter. När du har slutat massera din hårbotten, bör du känna blodflödet ökar. Du kan massera hårbotten upp till tre gånger i veckan, och du kommer att märka att ditt hår växer snabbare efter flera månader.

Använd naturliga oljor

Shampoo och balsam är bra verktyg för att hålla ditt hår rent och glänsande, men de Det gör inte mycket för att främja ny hårväxt. Men att behandla ditt hår med naturliga oljor, som avokado och mandelolja, kan hjälpa till att stärka håret du redan har och stärka dina rötter. Nästan alla oljor med en naturlig bas kan användas , men frukt och nötbaserade oljor rekommenderas för hårbotten behandlingar. För att behandla ditt hår med olja, dämpa bara hårbotten med oljan efter eget val, massera och låt in i 20 minuter. Skölj sedan och schampo håret som du normalt skulle. Obs! Även om het olja kan släta ditt hår, det främjar inte tillväxt och kan faktiskt skada torrt hår.

Borsta med naturlig hårborste

Det värsta draget på hårväxten är splittrat av döda ändar. Att få dessa avskurna en eller två gånger om året är viktigt, du kan också ta mätningar res för att hindra dem från att visas i första hand. Det bästa sättet att göra detta är att borsta håret med en hårborste gjord av björnborst eller syntetisk nylon. Dessa typer av mjuka borstar borde se till att din mana stannar fri, utan att bryta den som plast- och metallborstar kan. Vill du ha långt hår, men vill inte hantera hårda kemikalier eller förlängningar? Även om det kan ta lite tid och tålamod, genom att lägga till några steg i din dagliga rutin, kan du växa håret tjockare, hälsosammare och längre än någonsin varit, alla samtidigt som du använder mjuka och naturliga lösningar.