Var hittar man partihandel med parfymoljor

 

Identifiering

Partihandel parfymoljor är antingen syntetiska eller växtbaserade oljor som används för att doft ett brett utbud av skönhets- och kroppsvårdsprodukter. Doftljus och tvålar kan tillverkas av parfymoljor. Doftande massageoljor, ansikts- och kroppsvätskor och hårvårdsprodukter kan alla tillverkas av parfymoljor. Köpa partihandel med parfymoljor på nätet kan ge ännu större besparingar, eftersom vissa tillverkare kan erbjuda specialerbjudanden, rabatter eller reducerad eller fri frakt.

Typer

Partihandel med parfymoljor varierar mycket. Vissa online-tillverkare kommer att sälja parfymoljor så billigt som $12 till $20 per pund för en syntetisk. Några av dessa parfymoljor kommer att vara syntetiska av en blomma som ros eller lila eller kan vara en skonsam version av en välkänd designer parfym. Eteriska oljor är kostsamma, eftersom de härrör från blommor, växter och örter. Till exempel kan organisk lavendel eterisk olja kosta $9 till $14 för 1,5 ml i en hälsokostaffär. Partihandel, som översätter till nästan $85 för 17 oz. eller $158 för 33,3 uns. Certifierade organiska eteriska oljor betraktas som 'terapeutisk kvalitet' och används ofta i aromaterapi.

Överväganden

Syntetiska oljor är tillverkade av kemikalier. Varje parti av parfymolja kommer att använda sina egna blandningar och namnge dem. Till exempel säljer en tillverkare en olja som kallas afrikansk muskus för 14,95 dollar per pund, som beskriver sina anteckningar som patchouli med känsliga tips av sandelträ. Äkta muskolja extraheras från djur och är mycket dyrare. I nästan alla fall kommer eteriska oljor att vara dyrare än syntetiska parfymoljor på grund av de tidskrävande ansträngningar som krävs för att diffusa oljan.

Varning

Alla parfymoljor har potential att skapa hudirritation. Arbeta med prov först innan du beställer en större mängd.
Eteriska oljor är i allmänhet giftfria men varje individ kan vara känslig för eller ha allergi mot vissa växter, blommor eller örter.
Både syntetiska och eteriska oljor kan 'photoreact' när de placeras på huden och användaren utsätts för solljus. Detta är särskilt sant för eteriska oljor.

Missuppfattningar

Vissa tror att eteriska oljor är 'inte lika starka' eller 'mindre effektiva' än syntetiska parfymoljor. Detta är inte så; i själva verket är motsatsen sant.

Förebyggande / Lösning

Innan du använder syntetiska eller eteriska oljor som din parfymolja för massageoljor, tvål eller ljus, gör ett vanligt hudplåstest.
Gör det se till att du inte är allergisk mot parfym. Lossa en liten mängd syntetisk eller eterisk olja på den inre armbågen och täck med ett bandage. Lämna i minst 12 timmar. Om du utvecklar hudirritation, tvätta av parfymen och sluta använda. Inköp av partihandel med parfymoljor kan spara mycket pengar. Partihandel parfymoljor kommer ofta i större kvantiteter för användning i tvål, doft massage oljor, aromaterapi blandningar, schampo, hårbalsam och andra hälso-och skönhetsprodukter. Partihandel parfymoljor kan vara syntetiska oljor, såsom doftoljor, eller de kan vara essentiella oljor extraherade från växter, blommor och örter.