Vitaminer för att hjälpa håret att torka

 

Betakaroten och vitamin A

A-vitamin är viktigt för tjock hårväxt, eftersom det stimulerar folliklar genom att öka blodflödet till hårbotten. Eftersom vitamin A sällan finns i stora mängder naturligt, är det bättre att äta lite extra beta-karoten, vilket din kropp automatiskt blir till vitamin A. Betakaroten finns naturligt i gröna grönsaker som spenat och romantinsallat.

Protein

Proteinstrukturer bildar ryggraden i ditt hår, så om du försöker växa i tjockt är en högprotein diet viktig. En infusion av protein i din dagliga meny kommer också att hjälpa ditt hår att bli mer motståndskraftigt mot brott, så ditt hår kommer naturligt tjockna när du har införlivat det i din kost. Naturliga proteinkällor inkluderar mjölk, ägg och fisk.

Silika

Silika är ett litet känt mineral som medverkar i hårhälsan. Detta mineral hjälper till att stärka håraxeln och säkerställer att nya hårtillväxter är starka och kommer att förbli så. Silika finns vanligtvis i fullkornsbröd samt äppelskinn och körsbär. Även om tunt hår är mycket lättare att stila, skriker något om tjockt hår bara glamour. Om du verkligen vill lägga till tjocklek på din man, är ett av de viktigaste stegen du kan ta, att se till att inkludera vissa vitaminer i din kost. Dessa vitaminer kommer inte bara att se till att ditt hår växer hälsosamt, men den nya tillväxten kommer att dyka upp, vilket gör ditt hår fullt och tjockt.