Black Hair Style Ideas

 

Väver

Det finns ett antal stilar som kan uppnås med vävning ensamma. Vävningar är avsedda att verka naturliga och vara fritt flytande i syfte att mångsidighet i styling. En nondetachable väv är mycket föredragen men kan vara mycket dyr. Håret är tätt flätat under, så att väven verkar smidig och spåren är osynliga. Det finns också vävstolpar som finns i olika hårfärger och texturer. Lace frontväv har också blivit mycket populära på grund av deras lätta tillämpning. De liknar väldigt traditionella vävningar, vilket också möjliggör mångsidighet och personlig styling. Hårtexturer av väv varierar, bokstavligen omvandlar svart hår till kinesiska, indiska eller malaysiska texturer.

Flätor

Flätor kan ta bort stressen att upprätthålla afroamerikanskt hår i månader i taget. Det finns ett antal variationer i flätor. Flätor kan skapas med mänskligt eller syntetiskt hår. Det finns lådor, mikroflätor, gudinna flätor, ormflätor, bland många andra. Mikroflätor är de dyraste eftersom de är mikroskopiska i storlek och tillåter mest mångsidighet. Dessa flätor kan enkelt utformas som vävningar.

Lås

Lås är ett härligt alternativ till traditionell styling men ta en mer permanent position. Lås kan färgas, klippas och formas, men den mattade formen av död hår blir oåterkallelig. Lås blir alltmer populära och mer vanliga när många svarta kvinnor börjar omhänderta sitt arv och den afrikanska kulturen.

Twists

Det finns naturliga vridningar och syntetiska vridningar. Naturliga vridningar är en utmärkt stil för svart naturligt hår och, när det tas ut, lämnar håret löst krökt. Kinky twists kan vara så länge som flätor som sträcker sig mellan tre till sex månader beroende på konsistensen av svart hår.

Signature Afro

Ursprungligen på 1960-talet representerade Afros mer än bara en bra frisyr. Afros gjorde uttalanden om självmakt och politisk förändring. När tiden utvecklats har Afros blivit mer mångsidiga under det 21: a århundradet och gör nu ett mode uttalande. De kan vara löst krullade, färgade eller kinkiga men totalt sett är Afros en utmärkt svart hårstil som är fri från begränsningar och har mycket liten begränsning. Unikheten av afroamerikanskt hår kan vara oroande för underutbildade frisyrer eller för dem som inte är kunniga om den snäva krullen i afroamerikansk hårstruktur. Permanenta relaxers hjälper till att räta grovt hår, vilket gör det mer hanterbart och lättare att stila. Det finns många stilar som du kan uppnå manövrerande svart hår.