Bröllop frisyrer för svarta kvinnor

 

Betydelse

Det sätt på vilket en kvinna bär sitt hår på hennes bröllopsdag är viktigt eftersom det är en återspegling av hennes personliga stil och bröllopets stil. Till exempel, om håret är upptaget och av nacke och rygg, kan det innebära brudens formella elegans, traditionella stil och nåd, hennes klänning och bröllopet. För svarta kvinnor som väljer ett kulturspecifikt tema kan frisyren användas för att reflektera och echo traditionerna hos sina förfäder. Eftersom svarta kvinnor kommer från många delar av världen och har många texturer, längder och hårfärger, är möjligheterna att använda frisyren att beteckna sin kultur och traditioner oändliga.

Typer

Precis som svarta kvinnor har många hårtyper, de har också lika många, om inte fler, frisyrer att välja mellan för deras bröllopsdag. Typerna av frisyrer beror mest på hårets längd. Håret kan bäras ner och runt ansiktet, eller ner och utanför ansiktet bakom öronen. Det kan också bäras med framsidan dras av ansiktet och formas med baksidan nedåt. Håret kan också vara utformat med allt av ansiktet och nacken. Den typ av frisyr kommer också att bero på huruvida några tillbehör kommer att bäras på huvudet, i håret eller bakom öronen.

Överväganden

Målet ska vara att se ut som ditt bästa själv, inte någon annan. Om din personliga stil är modig och subtil, kan du välja en frisyr som är trendig och extrem kanske inte är det bästa valet. Du kan sluta chocka din fiance när han ser dig gå nerför gången. I framtiden kan du se tillbaka på dina bilder med ånger i stället för förtjusta minnen om du väljer en stil som inte passar dig. Det är okej att överväga en frisyr som du inte har använt tidigare för din bröllopsdag att göra Det är speciellt, om ditt hår är axel längd men du vill ha långa, kaskade lockar, överväga hårförlängningar. Se bara till att frisyrens essens är kompatibel med din.

Tidsram

Ge dig själv tillräckligt med tid för att få din stylist att göra en provkörning med din frisyr i valet, åtminstone en månad före ditt bröllop. Du kommer inte ha tillräckligt med tid eller mentala utrymmen för att ompröva din frisyr om du väntar till sista minuten. Prata med din stylist om vilka kemiska tjänster du vill ha och om de kan göras samtidigt. Om du vill ha en avslappnad och permanent hårfärg för din bröllops frisyr kan du behöva få dem gjort under separata besök.

Varning

Tänk på dags tid och plats för y vårt bröllop när du väljer en frisyr. Om du 'gifter dig i en fuktig, våt miljö och ditt hår tenderar att vara frizz, överväga en frisyr som kan sättas på plats. Du vill också kommunicera med din stylist om vilka produkter som hjälper dig att bekämpa fuktigheten så att din frisyr håller på dig och ser bra ut hela dagen. Var noga med att dina skötare kommunicerar det också. Tänk inte på att de kommer att tänka på det här i förväg. För svarta kvinnor, som alla kvinnor, är deras bröllopsdag en av de viktigaste och minnesvärda dagarna i livet. På grund av tillfälleets betydelse bör mycket tanken ges på brudens frisyr. Eftersom svarta kvinnor har hår av alla slag, längder, texturer, färger och tjocklekar är valet av frisyrer för bröllopsdagen otaliga. Här är några saker att tänka på när du planerar din bröllops frisyr.