De bästa hårfärgerna för blek hud

 

Jet Black

Om du trodde att du inte kunde koppla svart hår med ljus hud, är du fel. Svart hår kommer i två primära nyanser: jet svart, som har blåaktiga undertoner och mjukt svart, som har bruna undertoner. Mjukt svart rekommenderas vanligtvis för kvinnor med olivhud, medan jet svart rekommenderas för elfenbenskinnade damer. Eftersom svart hår kan ge utseende av extra glans och glans, kan du uppnå detta vackra snövit utseende och hålla ditt hår friskt. Dessutom bildar ett svartvitt hår en härlig kontrast mellan din hudvita och mörkret på dina lås, en blick som är populär bland kändisar som Kelly Osbourne och Dita Von Teese.

Brunett

Färger håret djupt skugga av brun är också idealisk för rättvisa kvinnor. Brunt hår kan värma upp ditt ansikte lite, vilket ger dig en hälsosam, rosig glöd. Det är bäst att undvika bruna nyanser som har röda undertoner i dem. Dock kommer inte bara dessa brons- och mahogny nyanser att göra din hud livlös, men de bleknar också snabbt. Richere nyanser av brunt, som choklad, valnöt och mocka, är de bästa brunettnyanserna för elfenbenskinnade damer.

Röd

Om du vill ha mystik och en sexig pop färg kan rött vara hårfärgen för dig om du har blek hud. Många gånger, kvinnor med rättvisare huden kommer att ha rosa undertoner, vilket gör vissa nyanser av rött svårt att dra av. Om du har rosa hud, undvik coppery röda och håll ihop med purpurfärgade röda ringar som burgund eller granat. Samma regel med brun hårfärg gäller rött hårfärg; Undvik brons och mahogny-tonade röda, vilket kommer att blekna och skapa ett brassigt utseende.

Blondin

Platinumblonde, populär av kändisar som Marilyn Monroe och Gwen Stefani, är en utmärkt färg för rättvisa kvinnor. blond lägger Hollywood glamour till vilken stil som helst. Uppehälle är svårt med platina blond, h owever, och kan också orsaka mycket skada på ditt hår om överdriven. Om du inte är säker på platina, försök en askblond med mörkare streck i den. Det kommer att bryta upp håret och se mindre märkbart när rötterna går igenom. Det är bäst att undvika blond färg med gyllene toner, eftersom det kan tvätta ut din bleka hud istället för att förbättra den. Blek, krämig hud är vacker när den tas om hand med solskyddsmedel och fuktighetsgivare. Underbar skön hud kan se ännu mer överdådig när den paras med den perfekta hårfärgen. Lyckligtvis finns det ett antal hårfärgalternativ för kvinnor med rättvis hud.