De bästa sätten att bära håret på en dans

 

Dragas upp

Att dra hår upp är en bra idé, speciellt om du är sportig djärva smycken som ett stort halsband eller massiva örhängen. Om du har axellängd eller längre, gå till en sexig halv-upp , halvhårig frisyr. Ställ kronan av ditt hår i några stora varmvalsar. Det här kommer inte att göra kronan lockigt, bara ge det en seriös volym. Efter att ha låt rullarna svalna i ca 20 minuter, spray håret med en hårspray och 'set' med din hårtork i lägsta inställning. Ta bort rullarna och skaka håret ut lite, men var försiktig så att du inte rör den för mycket. Ge dig en djup del på ena sidan och håll den övre halvan av håret upp med ett hårklipp. Täta toppen för att ge den lite volym och släpa sedan några bultar med en fintandad kam. Ställ med hårspray. Det här är ett bra utseende för rakt, lockigt eller vågigt hår.

Drags tillbaka

Dra upp håret för att hålla det av nacken. Om inställningen är en plats som kan vara varm, är en snygg hästsvans vägen att gå. Räta ut håret genom att torka det fuktiga håret och sneda det av med ett plant järn. Var noga med att spruta ett värmeskyddsmedel i förväg för att skydda ditt hår mot sådan värme. Nu när du har ett elegant, rakt hår, dra det tillbaka till en hästsvans i mitten av huvudet. Dra det ordentligt och säkra det med en hårelastisk. Var noga med att det inte finns några babyhår eller strider eftersom du vill ha ett polerat utseende som översätter till en dansinställning, inte bara någon gammal hästsvans. Detta ser väldigt modernt ut med tunna örhängen i guld eller silverhängen eller geometriska örhängen.

Långt och Löst

Om håret är långt och vågigt, slå inte på krullen. Istället omfamna din naturliga skönhet med hjälp av en stylingkräm. Shampoo och skick hår som vanligt. När du är färdig jobba du med en nickelstorlek av stylingkräm genom håret med fokus på ändarna. Vrid håret upp i en bulle på toppen av ditt huvud och säkra det med en hårförstärkning. Gå om din dag. Du kan också sova med hår som detta över natten. Ta bort håret elastiskt var som helst från fyra till åtta timmar senare, och du kommer att ha underbara vågor. Spraya håret lätt med hårspray och kasta med fingrarna för volymen. Om du tycker att det här utseendet är för mycket, försiktigt slå in vågor i en lös bulle på nacken i nacken och säkra med bobbynålar. Denna hårstil har en romantisk, bohemisk känsla som ser fantastisk ut och är lätt att dra av. Vill dansa? Att hålla håret i takt medan du går på dans kan vara svårt, men det är inte omöjligt. Arbeta alltid med dag efter hår --- vilket betyder dagen efter att den har tvättats --- så det har några av dess naturliga oljor , vilket gör ditt hår lättare att hantera.