Den bästa hårklippningen för en rund ansikteflicka

 

Skulderlängd Bob

Trendiga runda flickor som behöver en uppdaterad frisyrning bör följa i fotspåren i Hollywoodstjärnan Gwyneth Paltrow, som genomgick en trendig hårtransformation under 2008. Den klassiska Runt ansikte skönhet släppte hennes långa vågor till förmån för en bob. Vanligtvis arbetar traditionella bob haircuts mot formen av ett runt ansikte genom att accentuera sin bredd, vilket gör att den verkar knubbig. Men en axel längd bob slår visuellt ansiktet genom att rama den med långa lager. Nicole Richie (2006 och 2007) och Heidi Klum (2009) har utövat det här utseendet till bra recensioner.

Ansiktsramar

Ansiktsramar är smickrande till ett fylligare ansikte eftersom de minimerar volymen på kinder genom att förneka uppmärksamhet från kindben och uppmärksamma de platser där lagren ligger. Håret ska vara axel längd eller längre för att korrekt uppnå detta utseende.
Tänk på att ta blicken vidare genom att lägga till kaskad, sidosvepad smäll, som också kommer att avleda uppmärksamheten bort från ansiktsrundan. Kändisar som har lyckats med detta utseende är Vanessa Hudgens (2008 och 2009), Cameron Diaz (2008) och Carrie Underwood (2009).

Kort hår

Många av oss har helt enkelt inte tid att stilfullt bibehålla en längre frisyr. I motsats till vanlig tro behöver runda ansikten inte hålla sig borta från korta hårklippningar. Tricket är att inga strängar faller över din haka; Om du gör det kommer strängarna att falla i den största delen av ditt ansikte.
Om du överväger smäll med en kort hårklipp, gör du utan dem, eftersom det kommer att skapa för mycket aktivitet runt dina kindar och ha motsatt effekt som den du söker. Skapa lite kontrast genom att uppmärksamma Maggie Gyllenhaal (2006), Kirsten Dunst (2001) och Charlize Theron (2008) är stjärnor som alla gjorde utseendet. Ett runt ansikte på en kvinna kan ge henne en cherubliknande oskuld och få henne att se yngre ut än hon verkligen är. Men av alla former är ett runt ansikte det svåraste att 'klä' eftersom det saknar definition på alla utom ett ställe: kinderna. Om du är en kvinna med rund ansikte är det smart att hitta en hårklippning som minimerar dina framstående kinder, samtidigt som du skapar lite definition i hela mjuka kanterna på ditt ansikte.