Hur man bryter sig i obekväma skor

 

1.

Fyll en sprayflaska med gnidningsalkohol och spraya insidan av dina skor. Detta gör det möjligt för skomaterialet att sträcka ut, men bara om dina fötter är i dem. Medan gnidningsalkoholen torkar, sätt på ett par strumpor och bära dina skor runt i rummet. Se till att gå, hoppa och sträcka i dina nya skor för att få dem så mjuka och lossna som möjligt.

2.

Om du fortfarande upplever fotproblem, köpa några skoplöpare . Du kan lägga skoskor i dina skor över natten och nästa dag borde de vara mjukare och mer smidiga. Skosäckare är gjorda för skor av lädermaterial, så de kan inte fungera på syntetiska skor.

3.

Köp pads eller kuddar för att placera inuti dina skor. Bestäm varifrån smärtan kommer ifrån. Om du har rodnad, blåsor eller skår på dina klackar, är chansen att skon är lite för stor och gnuggar mot hälen när du går. Du kommer att behöva köpa några hälkuddar för att stoppa skon från att gnugga.

4.

Om du upplever smärta eller ringar i botten av fötterna från dina skor, du har förmodligen en sko som inte har tillräckligt med insoles. Köp nya inläggssålar till dina skor hos alla lokala apotek. Gelsolen kan känna sig mer bekväma men tenderar att glida om fötterna svettas.

5.

Använd dina skor så mycket som möjligt, men ta alltid med flip-flops när du är försöker bryta i nya skor. Rå, ömma fötter efter en lång natt kan undvikas så var noga med att ta med flip-flops för att hålla dina tootsies smärtfria.

Om du fortfarande upplever fotbesvär , det finns en chans att skon helt enkelt inte är din storlek. Försök sälja skor på eBay och lycka till nästa gång.

En blås kan inte tyckas så dålig när du köper de här söta pumparna, men när du först bär dem kan det verka som det värsta i världen. Hårda, obekvämbara skor kan skära fötterna, få dem att svälla och orsaka de fula och smärtsamma blåsorna du fruktar. Efter en lång dag med lidande vill du kasta de söta skorna i soporna istället för din garderob. Nästa gång du har problem med att bryta i ett nytt par skor, blir du inte så illa förberedd. Vrid hårda och smärtsamma skor till flexibla och bekväma.