Hur man döljer breda höfter

 

1.

Använd kläder i rätt storlek som passar ordentligt. Ofta försöker kvinnor med slemfel att täcka upp dem med baggiga, boxiga kläder. Medan detta kan dölja dina höfter, det gör att alla ser större ut och ofta slarviga och frumpiga att starta. Kläder som passar din kropp utan att klamra sig eller hänga av dig är vägen att gå för varje sorts form att se sitt bästa ut.

2.

Använd kläder som har rena linjer runt höftområdet. Du vill inte uppmärksamma den del av din kropp som du inte är nöjd med, så undvik att beskriva runt höfterna. Bälten, fickor, veck och alla slags broderier, lapptäckningar eller sömmar som är synliga från toppen av höjden till midjan kommer att peka ögat mot dina höfter. Välj byxor med ett midja som är så lågt, en platt fram och ben som är lite breda. Detta slimmar ner och tar uppmärksamhet från höfterna.

3.

Använd dämpade färger runt dina höfter. Kjolar och byxor och klänningens underdel ser bäst på dig om de är i mörka färger. Du behöver inte alltid välja svart. Brun, marinblå, djup tranbär och andra mörker är lika bantning. Om du gillar färg, bära brights på överkroppen, på skor och smycken. Du kan bära halsdukar om du gillar dem men bära korta halsdukar som inte kommer att ligga nära dina höfter.

4.

Klä upp i A-line kjolar. Använd inte mönster på kjolar om de inte är mycket mörka och dämpade. Kjolar ska passa bra. Undvik kjolar med flänsar eller lager eller linjer som är vertikala. Välj fina skor och bra detaljer runt ansiktet för att fånga ögat.

5.

Välj klänningar för en enkel lösning. Det finns massor av bra klänningar som är skarna tillräckligt breda i botten för att förringa uppmärksamhet. Ett imperium midja är bra så länge botten inte är noga och alltför full. A-line klänningar är alltid en bra match för denna figur typ också. För formaler, bära klänningar som passar tätt längs bodice och flare bort från midjan ner. Håll detaljerna i hemlinjen och uppe på överdelen av bodice för den mest slankande passformen. Välj klänningar som är mörka eller åtminstone mörka på botten.

6.

Använd aldrig jackor som slutar mitthöft. Du borde få längre jackor som är monterade utan att vara täta. Kom ihåg att aldrig låta någonting dra en horisontell linje genom ditt höftområde. Undvik höga färger och stora kontraster i färg. Undvik också jackor som hänger på din kropp som många syntetiska. Du kan inte dölja dina höfter bakom för mycket tyg, det gör att du bara ser stort ut hela vägen istället. Får jackor som passar. Klänningar ska vara en mörk färg och flyta bort från kroppen i midjan också.

7.

Känna rätt saker att bära och du kommer att se fantastiskt när som helst, oavsett vilka höfter. Var noga med att göra ditt bästa med hår och smink, smyckesval och skor för att accentera toppen och väldigt undersidan av ditt utseende istället för centret. Kom ihåg att de vackraste kvinnorna är de som känner sig vackra, så fortsätt där ute och knackar dem döda.

Tips och varningar

  • När du ser ditt bästa, du mår ditt bästa. Håll ditt hår, smink och naglar snyggt för att hjälpa dig att få det förtroende som alla vackra kvinnor utsöndrar.
  • Undvik baggiga eller dåligt passande klädda kläder. Dessa gör att du inte ser smal ut ; de gör verkligen att du ser hemskt ut.
  • Vem har inte lite för mycket av det här och inte tillräckligt med det på sin kropp? Förutom nyp och tuck crowd, nästan ingen. Stora höfter är ett särskilt vanligt problem för vissa kvinnor men här är ett antal saker du kan göra med kreativ dressing för att smala ner dem.