Hur man får kyssbara läppar

 

1.

Om du för närvarande har läppar som är torra och skalande måste vi först och främst avlägsna det! Smörj dina läppar med petroleumgel (Vaseline är ett varumärke) och låt det suga in i ca 5-10 minuter.

2. Ta en ren tvättduk och gör den våt med varmt vatten. Gnid försiktigt dina läppar fram och tillbaka, avlägsna petroleumgelén. När du gör det kommer det också att ta bort den döda huden, vilket gör dina läppar mjuka och glänsande.

3. När dina läppar är i god form, behåll dem så! Allt du behöver göra är att lägga på lite petroleumgel på morgonen och sätt på en generös mängd innan du går och lägger dig. Om det är kallt väder, kanske du vill sätta på det oftare under dagen.

4.

Om du vill förbättra utseendet på dina nu kyssbara läppar, vaxa någon hår på överkanten som kan distrahera från dina vackra läppar.

5.

Om du är trogen när du lägger på oljelektionen på morgonen och vid sänggåendet, fortsätter dina läppar mjuk och kissbar. Om du vill ha en extra chans att få en kyss, kan en läppplaster vara ett trevligt sätt att få den uppgången.

Tips och varningar

  • Don '
  • Det här är billigare och bättre än att använda dyrare pinnar. Du behöver inte fina saker - det här fungerar!
  • Om du får smutsiga läppar, sätt petroleumsgelen på huden runt dina läppar på natten för att läka och skydda.
  • För den perfekta kyssen, vill alla tjejer mjuka, kyssbara läppar. Denna guide hjälper dig att få (och behålla!) Den perfekta pouten.