Hur man gör en stor båge

 

1.

Ta tag i ändarna på bältet längs den längre kanten. Undvik att klämma ihop tyget så att det inte klämmer eller rynkor.

2.

Ta den rätta bältesänden över vänster och håll tyget i taget. den nedersta, dra tills den är snygg.

Använd din vänstra hand för att hålla den rätta bältesdelen ungefär 1/3 av vägen ner. Håll din hand upp till vridningen Håll öglan löst i cirkeln med tummen och pekfingret.

4.

Håll vänster bälte styck i din högra hand, linda tyget runt slingan, ta det över vänster och sedan genom öppningen skapad av dina vänstra fingrar. Använd din högra tumme för att trycka tyget igenom och skapa en andra slinga.

5.

Dra åt bögen genom att knyta öglorna vid vikningarna och dra utåt. Justera loopstorleken genom att dra i ändarna av bältet och dra åt dem igen. Justera veck och veck enligt smak. Ändarna behöver inte vara jämna.

Tips och varningar

  • Att hålla tyget platt under denna process ger en mindre skrymmande båtknut. Detta är avgörande för bärarens bekvämlighet, speciellt om bögen ligger på underkroppen.
  • Skarpa tyger fungerar bäst för större, fylligare bågar.
  • För att stoppa satinbågar från att glida , säkra knuten med en dold säkerhetsstift i ryggen på bögen.
  • För en extra touch, kläm en rhinestone eller juvelbrosch till centrum av bågen. Detta stabiliserar också din skapelse så att den Lossa inte med slitage.
  • Stora bågar är iögonfallande tillägg till något formellt slitage, brudensemble eller barnkläder. Korrekt bundna bågar är attraktiva, bekväma och har bra uppehållskraft. Lär dig hur du binder en full, balanserad båge med bälten, ramar, eller halsdukar.