Hur man gör ett pärlhalsband

 

1.

Välj dina pärlor. Med det stora utbudet av pärlor som finns i alla storlekar, former och färger, kan de läggas till något smyckeprojekt eller helt enkelt strängas ensam i en enda sträng eller flera strängar av olika färger. Planera din design så att du vet den bästa storleken, formen och färgen för ditt halsband.

2.

Mäta din tråd. Din tråd ska vara minst 6 cm längre än längden på ditt färdiga halsband.

3.

Placera 2 krymppärlor i ena änden av tråden. Placera hälften av låsen på tråden och sedan passera tråden tillbaka genom de redan spända krymppärlorna. Säkra det tätt genom att använda ett krympverktyg.

Börja stränga dina pärlor på tråden, se till att passera båda ledningarna genom pärlorna i slutet där låset har varit fashioned. Om du gör en enkel sträng, fortsätt strängpärlan tills längden du önskar har nåtts.

5.

Placera 2 krympande pärlor på tråden efter att den sista pärlan har blivit strängd . Sätt sedan den andra delen av låset på ledningen och passera tråden genom krymppärlorna och några av pärlorna. Dra tråden hårt och säkra sedan halsbandet med hjälp av krympverktyget för att fästa krymppärlorna.

Tips och varningar

  • Lägg till kristaller eller filigranfynd till lägg till extra zip till ditt pearl projekt.
  • Det har alltid sagts att diamanter var en tjejs bästa vän. Det är inte så, enligt min mening. Pärlor är ädelstenarna i havet och har länge ansetts representera rikedom och klass. Det finns inget mer elegant än en kvinna klädd i svart med en enda pärlband runt halsen. Medan det rekommenderas att pärlor sträcks på silke och binds, kan de också vara spända på smycken, vilket gör projekten starkare och mindre risk att bryta. Här är hur.