Hur man ser en Death Rocker

 

1.

Få en vag idé om ditt utseende, det här påverkas ibland av ditt kön, men oftare är det inte. Det här är ganska unisext utseende. Bra inspiration för Döden Rock look är Razor Candi och Johnny **** (av Specimen). Fick en idé? Jag ska gå igenom en mycket typisk övervyn.

2.

Kläder och fot ha på dig .... det är viktigt att du kläder på första gången, eftersom ditt hår när det är 'dödsrockad' kan vara mycket svårt när du lägger på kläder. Jag har gjort detta misstag alltför många gånger! Samma med korsetter och stövlar, korsetter först då stövlar!

3.

Hur som helst, kläder. En enkel Deathrock-stilkläder är mestadels svart, folk kan argumentera men i de flesta fall är det mest svart. Svarta t-shirts, svarta jumpers, svarta skjortor och rippade upp slashed toppar brukar göra upp den övre halvan. För extra utseende, bära dina överstoppade fiskar och tights (panty slang) som du har rippat vid grenen, det här gör bra armvärmare!

4.

Botten halv ... eftersom det här är ett unisext utseende, spelar det ingen roll vad du bär på. Om du är en kille kan du bära en kjol / kilt om du vill! Ett annat typiskt utseende är korta byxor eller pantyxor * Inte praktisk för vinter! *. PVC och rippade upp jeans ser fantastiskt! Och självklart, över rippade Upprepa fisknät! Kom ihåg att det här är ett typiskt utseende, du kan blanda den med randiga strumpor och så vidare.

5.

Tillbehör. Om du har genomborrat öron kan du hitta krucifix och örhängen örhängen billigt de här dagarna, för orörda öron, det är alltid magnetens ... Jag älskar dem! Bälten kan lagas upp, dubbar, D-ringar, mönstrade och vanliga ser bra ut, liksom silverspännen ! Halsband behöver inte begränsas till bara en! Fingerless handskar ger dig ett praktiskt sätt att hålla dig varm också.

Stövlar och skor. Ett typiskt Death Rock-utseende är att ha långa knäppta stövlar, men naturligtvis bära vad som passar ditt utseende och känns bekvämt! Jag älskar mina TUK-kilar!

6.

Smink. En typisk Death Rock-look är väldigt blek med mycket eyeliner. För det här utseendet behöver du först förbereda huden med hjälp av en rengöringsmedel, efter att huden har torkat applicera en foundation (inte mer än 3 nyanser ljusare än din naturliga ton) jämnt, vilket gör att ditt ansikte ser matt ut och till och med kan du behöva applicera ett ljust pulver * talcum har dess fördelar *. Se till att du blandar under hakan, så många människor glömmer det här! Och nu är resten av ditt ansikte ... mörkare i ögonbrynen i välvda, sexiga pannor. Och eyeliner där ' s många alternativ, en vanlig look för kvinnor är massor av eyeliner med svart ögonskugga, ganska mycket från öga till panna ben och för män, eyeliner !!!

7.

Hår ..... Ett typiskt utseende är stort hår !! Jag har personligen en dödshök, en mohican / mohawk som har blivit backcombed, ingen förväntar dig att göra det. En enkel look är att backcomb och sedan hårspray den. Det är mest en 1980 ' s utseende därifrån.

8. Förhoppningsvis ser du ut som en Death Rocker. Innan du korsfästar mig, är det här bara en Death Rockers uppträdande, med inspiration från några av mina favoritband. Eventuella dåliga kommentarer, gärna posta dem, men förvänta mig inte att bry sig eller ändra någonting.

Hoppas att denna artikel har gett lite inspiration eller idéer.

Tips och varningar

  • Bär smink med dig, springa smink är snyggt!
  • Fisknät tyger på mycket
  • Människor kommer att tro att du är konstig.
  • Kolla in band som Christian Death and Exemplar, om du inte redan har det.
  • Människor kommer definitivt att tro att du är konstig.
  • Jag accepterade inte något missbruk eller missbruk av mig själv på grund av mina artiklar !!!
  • Detta är för ett typiskt Death Rock-utseende, grunderna för utseendet, inte musiken. Bra för förändring i utseende, inspiration eller en fin klänning etc. För den mer extrema peolen * ahem, mig själv *, kanske du vill raka huvudet i en dödhök ... mer information om det senare.