Hur man ska pärla förlovningsringar

 

1.

Välj en stil med pärla och pärlring. Bestäm om du vill ha något som är klassisk, antik, viktoriansk, vintage eller modern. Eftersom det finns olika stilar är det viktigt att veta vad du letar efter i förväg. Det är också viktigt att ta reda på om du vill ha pärlförlovningsringen för att få ett tillägg, som en diamant, en annan sten eller flera pärlor. Var noga med att välja pärlfärg, pärlorna kan vara vita, rosa, lila, gröna och svart och kommer också i olika former och storlekar.

2.

Välj en bandstil. Förlovningsringband kan vara gult guld, vitt guld, silver eller en kombination. kan också ha diamanter eller någon annan sten längs bandet. Gå in i det och veta om du vill ha ett diamantbandigt band på vitt guld, ett vanligt gult guldband eller ett etsat sterling silverband. Det gör jobbet enklare senare.

3.

Besök jewelers för att jämföra vad de har och deras garantier. Eftersom pärlor är känsliga bör du se till att du får en livstidsgaranti på pärlan om den blir skadad eller behöver Om du hittar ringar online, se till att du kontaktar återförsäljaren angående garantin. Jämför priser, stilar och garantier och kom ihåg att saltvattenspärlor är dyrare eftersom de är mer sällsynta.

4.

Se till att det är en riktig pärla. Få en garanti, prata med en expert och gör provet själv. Det enklaste sättet att berätta om en pärla är riktig är att gnugga den upp och ner mot din främre tand. Fake pärlor kommer att känna sig smidiga. Verkliga pärlor kommer att känna sig grova.

Tips och varningar

  • Tänk på ett prisklass i förväg. Tänk på att ju mer du lägger till i ringen, desto dyrare blir det.
  • Kontrollera pärlens storlek. Vissa kvinnor gillar stora ringar och vissa vill ha stora ringar, så innan du köper, övertyga din tjej att prova på det.
  • Även om pärlförlovningsringar inte är ett typiskt val för en förlovningsring, kan de vara ett bra alternativ till en vanlig diamantförlovningsring. Naturligtvis är det fortfarande lite annorlunda att välja en pärlförlovningsring, men liknar att välja en diamant.