Hur man sprayar målarkläder

 

Spray Painting Your Clothes

1.

Täck ditt arbetsområde i ett papper som inte har något färgämne i det. Tidningen har färg och är oanvändbart, men mover ' s papper eller hantverk papper fungerar bra. Sätt på målarens mask så att du inte inhalerar färgen eller limet. Du kanske till och med vill ha latexhandskar så att du inte slutar med färgade händer. Välj den klädesplagg du vill arbeta med och samla alla dina material. Om du använder nya kläder ska de tvättas och torkas först.

2.

Stencil några kläder. Stenciling fungerar bra längs sidan av jeans, över ett helt bälte eller över spetsarna på sneakers. Du kan köpa ett sprutämne som används för att hålla saker på plats, istället för att lima dem permanent i din lokala hantverksbutik. Placera din stencil där du vill att din nya design ska vara. Använd lite papper eller lite lappar för att täcka och skydda området utanför stencilen. Spraya tygsprayen inuti stencilen. Låt färgen torka i ungefär en halvtimme och ta bort din stencil. För att göra en söt uppsättning gör du samma sak med en matchande skjorta, antingen ner en sida eller ena ärmen. Gör sedan detsamma med ett bälte som matchar.

3.

Gör en design på dina kläder av använda former. Ta några snygga lönnlöv, spraya limet på baksidan av dem och lägg dem på en blus. Tryck ner dem så att ingen av bladpunkterna sitter fast. Spruta hela blusen och låt den torka i ungefär en timme. Dra av dina löv och du har en perfekt design. Det här ser också bra ut med hjärtan. Om du gillar fyrar eller djur kan du använda den här metoden genom att sätta en fyrfigur eller en hund- eller kattsilhouett mot toppen och i mitten av en tröja. Sedan måla hela skjortan eller göra en stänk runt figuren. Använda hundens exempel, stencil FIDO under siluetten.

4.

Tie-färg eller vrid din t-shirt för funky design. Dra upp sektioner och sätt gummiband runt varandra, eller dra hela t-skjortan och lägg gummibandarna en efter en och lämna ca 1 eller 2 tum mellan dem tills hela skjortan är en lång rulle. Använd olika färger som du kommer till varje gummiband. Låt det torka i en timme eller så och ta bort gummibanden. En annan way-out-design är att ge din tröja en snabb vridning här och där och spraya vridningarna. Vänta ca 15 minuter och dra ut rakt. Vrid nu på andra ställen och använd en annan färg den här gången. Fortsätt tills du har den design du gillar.

Tips och varningar

  • Låt färgen torka i minst 3 dagar innan du tvättar den.
  • Behöver du en ny garderob men kan inte ha råd med en? Nu tar du de gamla kläderna och klär upp dem, byter färg eller gör snygga mönster på dem! Du behöver inte någon erfarenhet och det är väldigt billigt. lätt projekt är skyldigt att sätta ett leende på ditt ansikte när du ser vad du kan göra för att krydda vanliga kläder. Så gå samla några stycken och låt oss komma igång.