Hur man tjänar pengar i smycken

 

Instruktioner

1.

Sälj smycken hemifrån eller arbete. Du kan ha skapat egna smycken som en riktig konstnär eller till och med köpt en billig partihandel från ett annat land. Ett säkert sätt att börja är att sälja dina smycken från ditt hem, från en väns hemma eller på jobbet (om det är tillåtet). Genom att börja med den pool du känner kan du testa och se om din produkt kan sälja.

2.

Sälj smycken till en lokal butik. Boutiquer kan vara extremt selektiva i vad de köper. Försök hitta en butik som passar dina smycken . Var noga med att be om chefen eller ägaren när du gör affärer.

3.

Om du köper dina smycken billigt nog kan du bara göra vinst genom att sälja till en Second-hand butik. Det här fungerar bra, speciellt om du säljer en grossistprodukt eller vintageartiklar som köpts till ett extremt lågt pris i en butik.

Sälj smycken på konst eller hantverksmässor Det är ännu mer trovärdighet (och en högre chans att sälja) om konstnären är närvarande.

5.

Sälj smycken på nätet Skapa en hemsida för att sälja dina smycken. Försök med olika auktionswebbplatser.

6.

Om du försöker göra några snabba pengar och du har fina smycken till hands, bör du överväga att besöka en pantaffär.

Tips och varningar

  • Om du inte vet hur man prissätter dina handgjorda smycken, överväga kostnaden för råvaror och tid Skapa dina varor. Se till att ersättningen är rättvis.
  • Om du säljer enskilda varor inom en grossistparti, försök att mäta hur mycket vinst du vill göra. Var realistisk när du ställer in priser, särskilt när du överväger din målmarknad.
  • Vissa ställen, såsom begagnade butiker, har redan ett fast pris för hur mycket de ska betala för dina varor.
  • Om försäljningen till vänner blir framgångsrik, ta marknadsföring av mjölk till din fördel. Skapa en katalog, webbplats och / eller visitkort när du märker att ditt företag expanderar.
  • Presentation är nyckeln. Beroende på var och hur du säljer dina smycken, kan du också överväga att investera i displayer och förpackningar (påsar och / eller lådor). Också, kom ihåg att fakturera dessa kostnader när du säljer dina smycken.
  • Om du går till en bondeaffär, undersök hur mycket dina smycken är värda. Du kanske också vill investera i en bedömning.
  • Får inte korta pengar. Var noga med att göra tillräckligt med forskning när du prissätter dina varor, oavsett om du säljer dina handgjorda smycken eller besöker en bondeaffär till få lite kallt, hårt kontanter
  • Försäljning av smycken kan antingen vara ett lukrativt företag eller ett sätt att göra några snabba pengar på sidan. Det finns olika former av smycken som du kan överväga att sälja. Det finns också olika målmarknader. Sälj dina handgjorda smycken till dem som uppskattar handgjorda, hantverkare. Gå med jakt på vintage smycken på det lokala sparariet och sälja det till ett högre pris, antingen online eller i en begagnad butik. Till och med sälja dina fina smycken på en bondeaffär för att göra lite extra pengar. Här är några pengar som gör idéer om att sälja smycken.