Om Revitalash-biverkningar

 

Funktion

Revitalash är en ögonfransare som lovar fullare, längre och tjockare ögonfransar inom 3 till 10 veckor. Den appliceras en gång per dag på linjeledningen med penseln förpackad med formeln i stil med en flytande eyeliner. Oavsett hur spröd, kort, sparsom eller tunn din ögonfransar är innan du använder produkten, garanterar Revitalash resultat. Leta efter godkännandegöret med det roterande Revitalash-vattenmärket för att säkerställa att ditt köp är autentiskt och inte tidigare manipulerats av en obehörig återförsäljare.

Historik

Dr. Michael Brinkenhoff utvecklade Revitalash med ett team av kosmetiska kemister som en gåva för sin tidigare bröstcancer-stridta fru, Gayle. Som ett resultat av hennes kemoterapibehandlingar var Gayle kvar med bräckliga och brytbara ögonfransar som skilde sig avsevärt från hennes en gång frodiga. Efter några veckor av att använda ögonfransarbehandlaren, hade Gayles ögonvågor ökat märkbart, vilket ledde till att vänner och familj skulle fråga om hennes hemlighet. Det blev snart uppenbart för Brinkenhoffs att Revitalash skulle gynna många andra. Fittingly, en del av intäkterna från försäljning av produkten doneras till ideella bröstcancerforskningsinsatser. Revitalash distribueras av Athena Cosmetics.

Effekter

Även om det finns många testimonials till förmån för Revitalash från kvinnor från alla håll, inklusive kändisar, klagomål är inte heller ovanliga. På den officiella Revitalash-webbplatsen varnar konsumenterna om att det har rapporterats om mild irritation på huden vid basen av fransarna, liksom missfärgning på detta område. Den lösning som ges är att antingen minska användningen av produkten eller avbryta den och rådfråga en läkare. Vissa användare hävdar att deras tidigare blå, gröna eller hasselösa ögon har mörkats till brunt med användning av Revitalash eller att deras fransar vändes till bri ttle och gles när de slutat använda lash conditioner. Om du fortfarande är nyfiken på produkten ska du åtminstone använda den noga, och inte om du är gravid eller ammar, eftersom den inte har testats för användning under dessa förhållanden.

Varning

En tidig version av en produkt som liknar Revitalash, Jan Marini Age Intervention Eyelash Conditioner, drogs från hyllor av FDA 2007 på grund av närvaron av en form av glaukommedicin som kallas 'bimatoprost'. Även om samma ingrediens är ansvarig för tillväxten och förbättrade tillståndet av ögonfransar, kan det också orsaka obehag i ögonen, en brännande känsla, suddig syn och svullnad i näthinnan. De som drabbats av glaukom som använder en medicin som innehåller bimatoprost och utsätts för en ytterligare dos genom användning av en ögonfransförstärkare med bimatoprost, kommer att hitta en minskning av läkemedlets effektivitet. Efter FDA-återkallelsen av Jan Marini-produkten tog Athena Cosmetics frivilligt Revitalash tillfälligt bort från marknaden, eftersom den också innehöll bimatoprost. Trots att både Revitalash och Age Intervention Eyelash Conditioner har tagit bort bimatoprost från ingredienslistan och återigen är tillgängliga för inköp, illustrerar den här situationen hur du riskerar att riskera din hälsa på ett allvarligt sätt om du inte noggrant utbildar dig om ingredienserna i någon kosmetisk föremål före användning.

Förebyggande / lösning

Om du vill ha längre och snabbare ögonfransar som inte kräver att du offrar ditt välbefinnande finns det alternativ. Till exempel fortsätter nya mascaras att släppas ut till allmänheten - varje förbättrad formulering skapar ögonfransar som är curlier, tjockare och mörkare än vad dess föregångare kunde. Batteridrivna vibrerande mascarawands är en innovation som kan hjälpa dig att få dina drömfransar också genom att belägga enskilda hår noggrant med klumpresistent mascara. Om du vill ha ännu mer dramatiska resultat finns ett antal falska ögonfransar till ditt förfogande. Du kan välja önskad längd och tjocklek från de många remsor eller enskilda fransar till försäljning hos apotek och skönhetsbutiker överallt. Från att använda blybaserade och arseniklera kosmetika för att blöda sig för en blekare hud, har kvinnor använt sig av ohälsosamma och farliga ritualer i skönhetens namn. Som samhället anser att långa, mörka och tjocka ögonfransar är särskilt attraktiva har vissa kvinnor fått lashimplantat och är också uppenbarligen villiga att dab-lösningar på ögonområdet för att få fladdiga ögonfransar. Revitalash är en av de populära ögonfransförstärkare som sveper marknaden. Var försiktig trots att hängivna använder sig av framgångshistorier - denna snabba balsam har också sin andel av biverkningar.