Så här applicerar du Drag Queen Eye Makeup

 

1.

FÖRSTÅENDE SYFTE:
Alla har vad som kallas ett veck, det här är den naturliga vikningen i ögat som uppstår när det är öppet. Om du inte har en veck dina ögon kan tyckas försvinna under scenljus eller i mörka inställningar. Det är därför vi rekommenderar att du använder en mörk färg för att skapa ditt veck och skapa djupa uppsättning fångar som alla kommer att märka.

* Tips: Jag tycker det är lättare att göra båda ögonen på samma sätt som du kan få ett mer symmetriskt utseende, och det är enklare än att måla ett helt öga och än att försöka matcha det.

2.

HANDLA ATT FÖRETAGET:
För att börja du måste välja en färg som bas, det här är den ljusare färgen som används över hela ögat, i allmänhet vit eller lätt kräm på de flesta hudtoner. Lägg den här färgen över hela ögat och koncentrera den i mitten av locket och under ögonbrynens båge, bleknar det runt hörnen och kanterna där det inte finns någon panna eller ögon för att avsluta färgen, blandningen är nyckeln. Det finns ingenting som ser sämre ut än soliga linjer som blockerar din ögonmakeup.

3. Välj en medium mörk fast matta färg för att skapa färgen i ditt veck. Korglinjen börjar tunnare på insidan av pannabenet närmast näsan och sträcker sig tjockare ut. och mörkare över ögonkanten precis intill templet. Genom att använda en fast blandningsborste sopa din färg upp och bort från den naturliga vecklinjen och sedan över pannabenet från templet till insidan av din panna med fokus på färgen i vecket och blanda upp mot panna, lämna alltid utrymme mellan färg och pennan.

4. Använd ett veck eller vinklat borst etch i en svart linje längs vecklinjen och anslut med övre och nedre linjelinjerna. Blanda i befintlig färg och runda till ögans utvändiga hörn. Svälj ljus som markerar färg över locket och pannabenet, BLEND EVENLY!

5. Använd en penna eller pensel rita en solid rak linje med en tum från det övre hörnet av övre lock för att ansluta vecket med ca. en 10 graders vinkel, fyll i med svart pulver.

Linje 3/4 av det nedre locket slår ut mot inre hörnet med en vinklad borste, sätt in alla linjer med svart pulver .

Tips och varningar

  • För en smokigare ögonbruk blandar en fast bländareborste och sveper svart över veckformat både mot panna och ned i locket.
  • Sopa svart från ytterkanten av veckfärg till nedre locket för Bette Davis Eye
  • Ett rökigt öga är en häftklammer i din smink arsenal. Använda grundläggande tekniker Jag ska lära dig hur man får ett dramatiskt utseende.