Så här applicerar du Mascara

 

1.

En sak som verkligen hjälper ögonen att bli öppnare är att använda en ögonfranskrämare på dina ögonfransar. Om du använder en, gör detta nu innan du applicerar mascara.

2.

Om du vill kan du applicera en liten bit pulver till dina ögonfransar. Det hjälper till att ge dina ögonfransar större volym.

3.

Ta mascara-staven ut ur röret. Försök att torka bort några av de överflödiga klumparna på borsten medan du gör det. Låt tapparna torka i några sekunder.

När du tittar neråt i en spegel vinklar du borsten fram och tillbaka lite vid basen av dina ögonfransar för att sätta in färgen på dina ögonfransar. Starta på roten av dina ögonfransar, kör mascara-trollet uppåt genom dina fransar.

5.

Håll din pensel vertikalt, använd spetsen på din mascara-troll för att applicera lite mascara till dina nedre fransar. Försök att undvika smutsning under ögonen. Låt det torka innan du applicerar ett andra lager.

Tips och varningar

  • Om du ska använda mer än en kappa, kamma dina ögonfransar för att ta bort några överskottsklubbar.
  • Istället för att pumpa tappen, försök att spinna den för att få mer mascara på tappen. Pumpning kan orsaka att mascara torkar ut snabbare.
  • För ett mer naturligt utseende, försök med att använda tydlig mascara på dina ögonfransar. Du kan också använda den på dina ögonbryn för kontroll.
  • Dela aldrig ögonmakeup. Du kan sluta dela ögoninfektioner.
  • Att applicera mascara är ganska enkelt. Om det görs ordentligt kan det verkligen förbättra dina ögon.