Så här applicerar du dag till dag smink för oljig afroamerikansk hud

 

1.

Tvätta händerna! Det är oerhört viktigt att hålla händerna rena när du använder smink eller riskerar att återinföra smuts och olja tillbaka i dina porer. Om du har fet hud måste du hålla detta i åtanke. Överväg att desinficera din mobiltelefon och andra saker som kan komma i kontakt med ditt ansikte dagligen - eliminera alla möjligheter till överflödig olja och din hud kommer att tacka dig!

2.

Applicera en droppe Makeup Forever Foundation till ditt ansikte - från din näsa för att undvika att koncentrera den i de mörkaste områdena i ditt ansikte som tenderar att vara runt dina läppar, käftlinje och panna om du är afroamerikansk. Smörj ut det så jämnt som möjligt, använd sedan en droppe Stövlar nr 7 matta sminkbas med samma teknik. Nu har du en felfri hud med naturlig glans!

3.

Använd sedan ett tunt lager av lila ögonskugga - det kommer att komplimangera dina bruna ögon! Applicera slutligen ett tunt lager av läpppolish. Voila! Du har en enkel, subtil och naturlig glöd!

Hallå! Följande instruktioner beskriver hur jag applicerar min dagliga naturliga smink för fet hud. Tveka inte att ställa några frågor!