Spa Grand Opening Ideas

 

Elegant Extravaganza Design

Ställ in atmosfären i din grand opening event. Du vill omvandla ditt spa till en spännande, elegant 'extravaganza' --- en upplevelse. Stick med ett tema som kommer att glädja känslorna av din mest troliga kund, till exempel en saga eller vinter wonderland typ av tema om de flesta spa-kunder kommer att vara unga för medelålders kvinnor. Varje gäst borde lämna känslan som om hon bara har gått ut ur en annan underbar värld. På så sätt kommer hon vara ivrig att komma tillbaka gång på gång. Hyr en professionell evenemangsplanerare för att hantera ditt spa design för denna speciella händelse om du inte är säker på dina inredningsförmåga.

Stationer

Håll inbjudan till stora öppningar inomhus för att ge kunderna en bra känsla för hur Din spa-verksamhet drivs. Ställ in spa-stationer. Om du till exempel erbjuder massage, spik, hår och yoga på ditt spa, var noga med att varje gäst har möjlighet att uppleva varje tjänst under en förkortad tid. gäst att ta ett nummer för varje tjänst så snart hon går i dörren och servera dina potentiella kunder i enlighet med detta.

Robe Cocktail Party Theme

Eftersom många människor kommer till ett spa för att koppla av och varva ner, måste du göra Allt i din makt för att skapa den atmosfären för gästerna när de kommer till din stora öppning. Fråga varje gäst att komma till din stora öppning i en mantel så att varje person kommer att vara redo att slappna av och ta full upplevelse av att vara på en spa. Klädnaderna kommer också att ge dina gäster stämningen att vara p ampered. Förvandla den till en robed cocktailparty. Servera Kahlua och grädde, irländsk kaffe, te och andra lugnande varma drycker utöver dina vanliga barbutiker.

I stället för att kräva varje gäst att ta med egen klädsel, kan du alternativt erbjuda dina gäster färska vita klädnader att bära vid dörren. (Du kan tvätta och återanvända kläderna regelbundet i ditt spa.)

Koncessionsgåvor

Varje person som lämnar ditt spa efter den stora öppningsevenemanget bör ha något i handen. Ge hemlagåvor som påminner varje besökare på dagen, som en uppsättning lotioner, en yogabok med ditt spa-namn klistrad på baksidan eller en hårprodukt som uteslutande erbjuds av ditt spa. Att öppna ett nytt spa kan vara en spännande, men ansträngande tid. Du är så upptagen med att ta slut på dina avslappningsrum, konfigurera spa-utrustning, beställa skönhetsprodukter och hyra stylister och massor som kanske inte har en chans att sitta och tänka på din stora öppningsfest. Öppningsdag måste vara en stor händelse --- något som dina framtida vanliga kunder vann 'glömmer snart --- annars kan din spaaffär glömmas bort.