Tips om Sew-in Hair Weave

 

Välja hår

Bestäm om du vill ha syntetiskt eller mänskligt hår. Båda kan tvättas och konditioneras, men varje har sina unika skillnader. Syntetiskt hår är oftast billigare än människohår eftersom det härrör från fibrer istället för människor. Syntetiskt hår kan se ut och känna sig som ett humant hår, men det tenderar att vara fryst ganska snabbt och dåligt. Den används bäst för syvväv som är avsedda att förbli i ditt hår i upp till en månad. Mänskligt hår är det perfekta valet för en sömt väv eftersom det inte bara ser ut som mer naturligt än syntetiskt hår, det håller också mycket längre med korrekt underhåll. Mänskliga hårförlängningar kommer i olika kvaliteter, den högsta och dyraste är Remy. Din förlängning kommer att vara mestadels skrynkligt och matt utan Remys mänskliga hårförlängningar.

Blandning

Det primära målet med en sömt väv är att göra stilen naturlig, som om förlängningarna är egna hår. Om du väljer att få en partiell sy-in väv, där något av ditt naturliga hår används för att blanda med förlängningarna, är det absolut nödvändigt att du väljer extensions som är nära textur och färg till den del av ditt hår som de Men om du bestämmer dig för att få en fullständig installation, där inget av ditt naturliga hår används, kan du välja vilken textur och färg du vill. Det kan vara svårt att exakt matcha ditt eget hårs textur till en Speciellt märke av förlängningar, men värme eller kemikalier kan hjälpa till med det. Till exempel kan stavar ställas på rakt naturligt hår för att matcha en lockig förlängningsstruktur. Dessutom kan läggning av hårförlängningarna också hjälpa till att blanda det naturliga håret med vävt hår.

Att uppnå en platt stil

En skrymmande syvväv kan vara en fasansfull syn. Därför är det viktigt att din syväv är så platt som möjligt. En platt sy i hårväv främjar ett mycket mer naturligt utseende. Ett vävnät används vanligtvis för att uppnå detta, betjänar som en platt yta genom vilken man syr. Men ett nät är inte nödvändigt. Klinga det naturliga håret i små korn i ditt önskade mönster, som ormen, rakt tillbaka till nacken och cirkulär, kan hjälpa dig att få en platt hårväv. Ju mindre cornrows, ju smalare håret väv. Var noga med att fästa ändarna på flätorna genom att sya upp dem på sina ursprungliga flätor. En sy-in väv kan vara ett bra alternativ om du vill ge ditt naturliga hår en paus från den dagliga styling och bearbetning den genomgår. Sew-in väv involverar cornrowing det naturliga håret för att bilda en bas genom vilken hårförlängningar sys. Syvväv, beroende på stilistens expertis, kan se väldigt verkligt ut, och genom att följa några enkla steg kan du uppnå den snyggaste syväven som är möjlig.