Bästa ögonfransar Perming i Los Angeles

 

Funktioner

Ögonfransning är i huvudsak en metod för att hålla krullen i ögonfransarna under en längre tid. Det fungerar på ett likartat sätt som en ögonfransare, men är beroende av kemikalier snarare än mekaniskt tryck. Även om processen tydligen kommer att ge långvarig krullning till fransarna, gör den också dem lite fylligare och längre.

Funktion

I denna procedur rengörs området kring dina ögon (inklusive fransarna) och behandlas innan en bomullsplatta placeras på ditt nedre lock, löper längs linjen. När du har stängt dina ögon placeras en permingstav längs din övre lash-linje och vipparna baseras på det här verktyget. I allmänhet kommer det att finnas någon form av lätt lim på permingstången så att vipporna kommer att stanna kvar. Efter att vipporna har klibbats på stången, är en lösning --- som är en mindre koncentrerad form av hårskyddande lösning --- slätad på dina ögonfransar. För att du ska hålla ögonen stängd under hela proceduren, kommer en annan bomullspinne är plats över stången och ditt öga.

Tidsram

I stort sett tar en ögonfransperm överallt från 30 minuter till en timme, beroende på teknikerens skicklighet. 15 minuter, och det följs av en neutraliseringsanordning, som också lämnas på plats i ca 15 minuter. Krullen varar från 4 veckor till 3 månader.

Identifiering

Några av de bästa ställena att ha en ögonfransperma i Los Angeles skulle vara den naturliga ansiktsplatsen på 8230 Beverly Boulevard (för ett samtalstid (323) 545-4115), Si Bella vid 55 Waverly Drive (för ett mötesamtal (626) 795-4705), Hair by Mehri vid 18625 Ventura Blvd (för ett möteanrop (818) 300-7766) och Linjärt hår vid 3333 Bristol St (för ett mötessamtal (714) 955-4063). De flesta av dessa spa och salonger är endast efter överenskommelse.

Överväganden

Medan du får en ögonfransperm, kan du överväga att få dem tonade samtidigt. De flesta perming kommer också att ha en nyans. Bara fråga din tekniker om att lägga till en nyans till lösningen.

Varning

Naturligtvis finns det några risker du borde vara medveten om innan du registrerar dig för ett lash-tillstånd. På grund av lösningens kemiska natur, Det finns en chans för en del brott och en snabbare skjutning av fransarna.
Några har funnit att deras fransar snubblar och klumpar efter en perm. Detta beror vanligtvis på att fransarna inte sprids jämnt längs stången Även människor har noterat en allergisk reaktion på den kemiska lösningen. En allergisk reaktion vunnit 'nödvändigtvis att dina ögonfransar faller ut, det lämnar vanligtvis ögonlocken rött och irriterat. Många som känner att de inte har tillräckligt med tid på dagen, kommer ofta att leta efter praktiska metoder för underhåll, så att säga. De väljer 'tvätt och gå' frisyrer, spray-on tans, laser hårborttagning och andra tid- Nu kan du lägga till ögonfransar för den här långa listan. Och när du bor någonstans som Los Angeles, där skönhet har blivit en konst, kanske du undrar var är det bästa stället att få denna procedur klar.