Finns det en äkta webbplats som jämför hårprodukter?

 

OnlyHairLoss

Det här är en av många webbplatser som försöker sälja dina hår restaureringsprodukter. Det ger ett omfattande diagram som jämför 14 olika produkter. Diagrammet beskriver vilka produkter som handlar om olika typer av håravfallsmönster, oavsett om de kan hjälpa kvinnor såväl som män, deras huvudingredienser, pris och garantier.

DocShop

Den här webbplatsen avser att ge information och råd utan att försöka att sälja dig något. På webbplatsen jämförs färre produkter än OnlyHairLoss.com, men det diskuterar mer de vetenskapliga aspekterna av varje produkt. Det här är en bra sida om du letar efter vetenskaplig inblick i de vanliga produkterna.

TopConsumerReviews

Den här webbplatsen syftar till att ge konsumentinformation, betygsätta hår restaureringsprodukter som jämförs i listan. , webbplatsen jämför ett dussin produkter och betyg baseras på vetenskapligt accepterade resultat. Ingenting skämmer väldigt mycket till män än spöket på att bli skallig. Därför har hårindustrin ökat med språng under åren, med nya produkter som kommer in på marknaden hela tiden. Du hittar många webbplatser som erbjuder jämförelser, de flesta med målet att sälja dig något.