Frisyrer med Bangs för långt hår

 

Straight Bangs

Om ditt hår är rak och slank, fråga din stylist att skära en rak kant i håret som bara rör dina ögonbryns topp. Detta är ett populärt klassiskt utseende som ramar ditt ansikte och gör dina ögon skenbara. För ett extra elegant utseende, använd ett keramiskt rätjärn på ditt smäll och resten av ditt hår för en skinnigare, slankare stil. Om du använder ett antifrisserum eller en termisk stylingprodukt innan du torkar, rekommenderas håret när du använder värmebärare, eftersom de kan torka ut håret och orsaka splittrade ändar.

Choppy Bangs

För kvinnor med en funkier, kantig stil , rakhyvlarna kan vara ett bra val. Razor-cut bangs har ett hakigt utseende och kan bäras mikro kort eller ögonbryn-bete. Det är alltid bäst att gå med en professionell stylist innan du får den här utseendet, eftersom det kanske inte fungerar för vissa ansikte typer. Till exempel, om du har en mycket hög panna, kan mycket korta, hakiga knoppar göra din panna ser större ut. Ett bra sätt att sticka rakhyvlar är genom att applicera hårpasta med tjock konsistens vid spetsarna på ditt knopp, vrida ändarna med fingrarna. Detta ger ditt hår ett skarpt, punkinspirerat utseende utan att behöva offra längden.

Side-swept Bangs

En av de mest populära standbysna är en sidosvepad bang. Detta är ett fantastiskt utseende för nästan vilken ansiktsform som helst. Din stylist kommer normalt att klippa en frans med en rakhyvel antingen vid ögonbrynet eller vid När du är på styling, dela håret på sidan medan det är vått och torka håret med fingrarna för att svepa ditt smäll på sidan. För ett mer unikt utseende, skapa en dramatisk del och stift den mindre sektionen av håret bakom ditt öra. Använd ett keramiskt rätjärn för att skapa lång, lös cur Jag är genom hela ditt hår och börjar ungefär halvvägs ner i dina tresses hela vägen till ändarna. Detta kommer att ge dig en rolig, asymmetrisk frisyr som är en populär röd matta look.

Face-Framing Bangs

Om du vill ha smäll, men du känner inte för äventyrlig, är en subtil look den långa, ansiktsramar Bang. Den här banden kan bäras i sidled eller delas i mitten. Längden på ansiktsramen kan variera från strax nedanför kindbenet precis ovanför hakan. Det här är ett bra utseende om du har mycket tjock , vågigt hår eller svåra att hantera krullningar, eftersom korta halsband ihop med dessa hårtyper ofta kan vara svåra att kontrollera. Dessutom är den här typen av bang tillräckligt lång för att dras tillbaka till en bouffant eller med en söt klipp. Långt hår är vackert, lyxigt och sexigt. Men om du vill lägga till lite mer appeller till din stil, försök att lägga till bangs. Bangs kan inte bara skapa en ram för ditt ansikte, men de kan också ge din stil det extra intresse som kommer att göra huvuden vända. Beroende på ditt ansiktsform kan olika typer av smäll ser väldigt smickrande ut för vilken lång stil som helst.