Frisyrer och skärningar för tjockt och vågigt hår

 

Layering

Att ha ett stylistskuren lager i ditt hår är ett bra sätt att ta bort överskottsvolymen och skapa en mjukare look som inte överväger ditt ansikte. Lag kan skäras i hår i stort sett alla längder. längre hår, skikt får normalt inte klippas över öronloben. Stylister använder ofta en rakhyvel för att trimma skikten i mindre, finare hår. Men vågigt hår kan också se fräckt om det skärs med en rakhyvel.

Bangs

Bangs är en bra lösning för att lätta lasten ovanpå huvudet, speciellt om ditt ansikte har en delikat form. Inte bara tar du bort mycket övervikt genom att skära bort håret runt ditt ansikte, men du skapar också en ram. Bangs lägger intresse för en frisyr, speciellt sidobevattna smällar som borstar toppen av dina ögonbryn. Ett annat bra utseende på tjockt, vågigt hår är att starta smällen högst upp på huvudet för att skapa en tjock, rak kant.

Medellånga skärningar

Långt hår kan vara extremt tjockt och vågigt. Ett bra sätt att ge det mer studsa är att klippa det till axel längd eller något ovanför. Eftersom tjockt hår har en naturlig volym, behöver en mellanslipning inte mycket stylingprodukt för att göra det ser lyxigt ut. Med medellångt hår har du mångsidigheten att skapa sexig upp-dos eller halv uppdos.

Flätor

En enkel tjock fläta som rinner ner i ryggen är en klassisk elegant look för tjockt, vågigt hår. Låt bitarna falla ut runt ditt ansikte för en mer avslappnad skärning. För ett sött, eteriskt utseende, dra ditt hår framåt i en fransk fläskkrona runt ditt huvud. Du kan fläta en bit hår på sidan av ditt huvud och dra tillbaka det i en hästsvans för ett rocker look. En annan teknik är att göra tre långa flätor i mitten av baksidan av Huvudet och vrid dem runt varandra för en oförskämd, funky look. Låt ditt vågiga hår sänka sig runt ditt ansikte för en vacker ram. Tjockt, vågigt hår kan se lyxigt ut i shampoo-reklamfilmer, men det är inte det enklaste att bibehålla i det verkliga livet. Tjockt hår kan se väga ner och få ditt ansikte att gå vilse i en djungel av tresses. Super tjockt, vågigt hår kan också orsaka huvudvärk hos personer med känsliga skaltor. Styling ditt tunga hår ordentligt är inte bara en fashion uttalande.