Hårstilar för kvinnor över 60 år

 

Mycket kort hår

Mycket kort hår är den väg som många kvinnor på 60-talet väljer. Det här är bra för dem med naturliga krullningar eller vågor i håret, eftersom den naturliga volymen ger hårlivet. En enkel sidodel kan vara elegant för varje dag. För ett speciellt tillfälle, skapa en djup sidodel med en fin tandkam. Använd lite stylingkräm för att glida ner flugvägarna och gå tillbaka med en liten mängd pomade. Arbeta det här genom håret med fingrarna och skapa textur som ser gammal men ändå stilfull.

Bob Längd Hår

Boblängdshår fungerar för de med rakt hår eller hår som har vågor. Mycket lockigt hår kommer att vara för svårt att hantera vid denna längd. Håll längden i linje med dina kindben. De med rakt hår kan ha ett tunt huvudband i mjuka metallmaterial som guld och tenn medan de har en sidodel. Om du har vågigt hår, låt bara håret lufta torrt, eller för speciella evenemang, investera i en diffusorfäste för din hårtork. Gnugga stylingkräm genom rent, fuktigt hår och skrumpa håret under torkning. Resultatet blir fulla vågor som tar minimal ansträngning och tid.

Skulderlängdshår

Skulderlängdshår ger mest flexibilitet för hårstilar. En låg, tight bulle eller hästsvans är alltid ett elegant alternativ och fungerar för dag eller kväll. Medan vissa mogna kvinnor är avskräckta från att experimentera med mode och tillbehör, en djup sidodel med ena sidan dras tillbaka och säkras med en festlig barrette är en lätt utkik efter en speciell händelse. Leta efter färger och texturer som samordnar med dina kläder och låta baretten vara uttalandet av hela utseendet. Kvinnor på 60-talet börjar uppleva hår som är gallrande och saknar glans. Om du gråter, kom ihåg att hålla håret fuktigt genom att använda en balsam dagligen eftersom grå hår kan vara skört och mycket grovt än din ursprungliga hårtextur. Du kan inte vara så limber som de en gång var 'Det är smart att hålla håret kort för att möjliggöra minimalt underhåll.