Hur anpassar jag silikongummiband

 

1.

Sök online för ett företag som specialiserat sig på anpassning av silikonbandbandarmband. Det finns många företag som erbjuder denna tjänst, vilket hjälper dem att vara konkurrenskraftiga i prissättning och funktioner.

2.

Välj den specifika produkt du föredrar. Det finns många olika färger som du kan välja mellan, från primär till sekundär till metallfärger. Präglade armband har ett meddelande eller en design som skrivs direkt på armbandet, vilket gör att den lyfts upp, medan präglade armband har designen imprinted i armbandet så att den är försänkt.

3.

Välj hur många du vill köpa. Ju mer du köper desto billigare är de per styck. Ofta är det billigare att köpa mer än du tror att du behöver.

4.

Skriv den fras som du vill sätta på armbandet i rutan som är avsedd för det ändamålet. Beroende på företaget kan du ofta också sätta in ett meddelande i armbandets inre.

5.

Slutför processen med att köpa dina armband genom att ange ditt kreditkort och frakt Information.

Tips och varningar

  • Anpassade silikonarmband är bra att använda för att finansiera eller främja ett meddelande eller en orsak.
  • Om du får ett präglat armband kan det ta upp till tre veckor att ta emot det i posten.
  • Många företag har en minsta order på armband, så var noga med att kontrollera innan du beställer, speciellt om du vill bara ha en eller två.
  • Silikonarmband har blivit mycket populära de senaste åren. De är billiga och enkla att skriva ut via många företag online. Dessa armband kan tillverkas i små eller stora order. När de väl beställts kan de distribueras till alla som vill få ditt meddelande. Det tar bara fem minuter att beställa tusentals armband på nätet, men ditt budskap kan i fjol då armbandet passerar runt.