Hur bli av med skumpig hud på ditt ansikte

 

1.

Ett av de bästa sätten att få bra resultat och mjukare hud är att använda hemma dermabrasion. Avon säljer en fantastisk produkt, ANEW Clinical Advanced Dermabrasion System. Flaskan är uppdelad i två halvor, varav den ena avger exfoliants, den andra med en fuktgivande lotion. Du börjar med den första inställningen som avger all lotion, ingen exfolierande. Därifrån fortskrider du varje vecka genom de olika nivåerna som sprider mer exfoliant. Perfekt för även den mest känsliga huden, bygger detta system upp din huds tolerans för en djup skrubbning som hjälper till jämn hudton och eliminerar fläckar och solfläckar.

2.

Medan dermabrasion är ett utmärkt sätt att utveckla en daglig behandling för att upprätthålla en frisk hud, ibland behöver du en snabb fix om det inte finns någon annan anledning än att hjälpa dig att må bättre. Jag vet att när min hud blir oljig och uppbyggd med daglig förorening brinner ner hela mitt konfidensnivå. Ett sätt att hjälpa din hud andas är att använda en grundläggande toner. Dumpa bara en bomullsboll i en ansiktstoner och svep över ansiktet från mitten ut. Detta torkar ut oljor och rengör huden Du kommer att känna dig uppdaterad och din hud kommer att kunna andas lite bättre, vilket kommer att hjälpa till med det själv. ge dig en ansiktsbehandling. Du kan använda vilken typ du vill, lera maskera, gurka mask, allt som kan rikta sig till dina problemområden. Att göra det här en gång i veckan ger dig fantastiska resultat. Eventuellt smuts från veckan som missas av din dagliga ansiktsvättning kommer att dras från din hud och ger dig en ren skiffer för den kommande veckan. En bra tid för detta är en natt när du kan koppla av, lägga dig tillbaka och läsa en bok på fritiden

Den här artikeln beskriver hur hemma dermabrasion och andra lättillförda skönhetsverktyg kan hjälpa till att eliminera den humpiga huden på ditt ansikte.