Hur handlar du om solglasögon i New York City

 

1.

Gå till Sunglass Hut på West 34th Street i Midtown. Sunglass Hut är ett utmärkt ställe att titta på ett stort antal solglasögon från många designers i en bekväm och tryckfri miljö. Oavsett om du vill att dina solglasögon ska polariseras eller inte, kan du välja ett bra par nyanser på Sunglass Hut. Personalen här är också mycket vänlig och kunnig.

2.

Stanna av Linda Derector på Mott Street i Little Italy. Linda Derector lager en häpnadsväckande mängd solglasögon. Oavsett om du vill ha snygga Prada nyanser eller något vintage och diskret, kan du få det här. Linda Derector specialiserar sig på unika och vintageglasögon, och personalen är extremt artig och välinformerad. Detta är ett bra ställe att få ett speciellt par solglasögon.

3.

Besök Naked Eye på Orchard Street på Lower East Side. Naked Eye är en vacker butik med en underbar atmosfär. Valet av solglasögon här är häpnadsväckande och spännande. Om du har svårt att besluta om ett par solglasögon, var aldrig rädd, eftersom ägaren gör en uppgift att ägna särskild uppmärksamhet åt alla kunder och hjälper dig att hitta ditt perfekta par. Detta är en pärla i en glasögonbutik på Manhattan.

4.

Handla på Morgenthal Frederics Opticians på Broadway i SoHo. Morgenthal Frederics 'glasögon är en perfekt blandning av stil och funktion. Solglasögon som säljs här är extremt snygga och snygga. Inte bara får du hög stil när du handlar på Morgenthal Frederics, men servicen är helt utmärkt.

5.

Gå till HL Purdy på Madison Avenue i Midtown East. Purdy har en bra och tillmötesgående personal och ett bra, soligt urval av solglasögon och andra glasögon. Solglasögon som är tillgängliga här är snygga på ett mer diskret och subtilt sätt än några av de ovan nämnda butikerna. HL Purdy är i alla fall en tillförlitlig plats att handla för attraktiva, solglasögon.

Tips och varningar

  • Massor av stora varuhus som Macy s och Bloomingdales erbjuder stora val av solglasögon.
  • Prova de många små butikerna på St Marks Place i East Village eller Canal Street i Chinatown för billiga knockoff solglasögon.
  • Ett bra par solglasögon kan vara ett snabbt och enkelt sätt att göra en daglig outfit-look helt glamorös, allt inom den tid det tog dig att sätta på solglasögonen. Att hitta det perfekta paret av solglasögon kan ibland vara stressigt, men det hjälper verkligen om du vet rätt ställen att handla. Här är några av de bästa platserna att handla för solglasögon i New York City