Hur man byter ett brutet lås på ett halsband

 

1.

Ta en tur till hantverksbutiken och plocka upp ett paket av klämmor. I u0026 # x2019; m delvis till svängbara hummerklämmor. Det tar minimal ansträngning att stänga dessa samt att fästa dem i ett halsband. Dessa clasps kostar runt $4,00 för ett paket om cirka fyra. Om den sista länken i slutet av halsbandet också bröt av, plocka upp några små hoppa ringar för att reparera det. De kostar också runt $4,00.

2.

Ta ett par trådskärare och försiktigt skära av den trasiga låsen. Det finns en liten ring på botten av spännen som fäster den i halsbandet. Det är den del som du vill klippa om den fortfarande är knuten.

3.

Om du behöver reparera den trasiga sista länken som ska fästas på spännen, öppna en hoppa ring och fäst den till den sista länken i kedjan som inte är trasig. Innan du förseglar den stängd, koppla den nya låsen till den via ringen längst ner på den.

4.

Använd din långa nålnäsetång för att stänga hoppringen. Du kan göra det genom att öppna tången och placera den på utsidan av hoppringen. Kläm långsamt det tills ringen stängs. Undersök ringen för att se till att det inte finns något litet gap.

5.

Stäng ditt halsband nu när den nya låsen är fäst.

Tips och varningar < / h4>

  • Dra lätt på låset för att se till att det är ordentligt kopplat till hoppringen så att det inte finns någon chans att det kommer att släcka i framtiden.
  • Gör säker på att du gör detta på en platt yta med gott om utrymme. Delarna är små och kan lätt gå vilse.
  • Bli inte panik om låset på ditt halsband bryts, även om det är ditt favorit halsband. Du behöver inte gå ut och köpa en ny kedja. Och du behöver absolut inte släppa den på juvelern att fixa det. Allt du behöver göra är att fixa det själv för några dollar och mindre än tio minuter av din tid.