Hur man får en bra inomhusbrun

 

1.

Först, ring runt om staden och se vilka garvnings spa som har att erbjuda. Den jag går till får jag 2 månaders obegränsat garvning för mindre än 50 dollar. . Om du är en första tider, får du bara gå i 5 minuter eller så första gången. Det här är att se till att sängarna inte bränner dig. Efter de första besöken kommer du att kunna gå hela 20 minuter.

2.

Nästa, plocka ut en solarium som passar vad du vill ha. Till exempel gillar jag riktigt bruna toner så jag valde en lotion med bronzer. Tanning spa har vanligtvis ett stort brett utbud av lotioner och ett bra spa hjälper dig att välja en lotion som passar dina behov. Dessa varierar vanligen i pris från mycket billigt till mycket dyrt. Jag har solat i några år av och på och jag kan berätta det finns ingen stor skillnad i lotion när du har hittat en för din hud och dina behov. Min kostar bara ca 15.00 och jag får alltid mycket komplimanger på min solbränna.

3. När du går in i ditt rum tar du bort dina kläder, vissa människor pefer för att sola i deras simma kostym. andra tenderar att sola i buff. Det är vad du känner dig bekväm med. Jag har lärt mig av erfarenhet att ta bort ALLA smycken eftersom det tenderar att påverka solbränna. Till exempel behöll jag alltid mitt halsband - det lämnade aldrig hängsmycken, men vad det gjorde var att stoppa mitt nackområde från garvning så bra. Det reflekterade garvningsstrålarna som besegrar syftet att försöka få en bra solbränna.

4. Öppna din lotion och gnid hela kroppen ner med den. Även om du tror att strålarna inte kommer att få den delen. Lita på mig, det kommer! Se till att du lägger till lotion i ansiktet och nacken. Det här är för att se till att ditt ansikte och nacka är sola i samma takt som resten av du annars kommer du äntligen att se ut som dig. Det är fel på din hudton, med andra ord, du har linjer runt ditt ansikte / nackområde.

5. < / p>

Om du har längre hår, lägg upp det. Om ditt hår är runt ditt ansikte, tryck tillbaka det. Ditt hår kommer att blockera strålar som försöker tona den delen av huden och du kommer att sluta med vita områden. När du pratar om vita områden, kan du prata om armbrunnarna. När du har en solbränna och du utvecklar färg, går du att vilja tillbringa en del av din garvningstid med dina armar korsade över huvudet annars kommer du att ha några riktigt vita armhålor som kommer att skämma i tanken. (Det andra alternativet att lösa de vita groparna är att gå in i en säng med uppehållstyp.)

6.

Pop din favorit-CD i CD-spelaren och lägg dig i sängen. Jag använder aldrig skyddsglasögonen eftersom jag inte vill se ut som den chica i 'Christmas with Kranks' film, men för att skydda dina ögon rekommenderas det. Om du använder den medföljande kudden, var noga med att du inte täcker nackens baksida. Håll den nedre delen av huvudet på det och lämna ett mellanrum mellan nacken och sängen. Annars när du lägger ditt hår för att gå någonstans baksidan av din nacke kommer att vara vit!

Lägg tillbaka, njut av strålarna och föreställ dig din favoritplats. Jag gillar att besöka en trevlig privat sandstrand någonstans nära Ocean. Det här är din 'du' -tid. Ingen kan störa dig, det är bara du, din musik och din fantasi, vilket är helt underbart efter en hård kaotisk dag på jobbet!

Tips och varningar

  • När du har en bra solid basfärg, och du garaserar i hela 20 minuter kan du börja sola i större sängar. Nu på de flesta ställen, desto större (bättre) sängen, även om du har ett paket måste du betala ett par dollar extra. Det är värt paret extra dollar ett par gånger i veckan, dessa sängar ökar din solbränna snabbt!
  • När du har blivit den färg du ville uppnå måste du bara sola ett par gånger i veckan, speciellt om du är i en cyberdome eller står upp i sängen. är bara för att behålla din solbränna.
  • Alla typer av garvning kan vara farliga för din hälsa och din hud. Solning inomhus har många fördelar med det. För en är det bra för psoriasis och andra hudsjukdomar. Det är också bra för att återuppleva stress. Det finns inget som att kunna spendera 20 minuter på att ligga där, lyssna på dina favoritlåtar och föreställa dig att du är på en strand, speciellt vintertid! Men bara för att du är i solarium och betalar för en 'bra' tan men det betyder inte att du kommer att få den 'stora' solbränna. Det finns några saker du bör göra innan du går in i solarium för att uppnå ditt bästa solbränna någonsin.