Hur man får vackra ögonbryn

 

1.

Lär dig att plocka ordentligt.

Plockning bör hållas till ett minimum om det är möjligt, även om de flesta behöver lite formgivning. Din bästa satsning är att besöka en frisersalong och få dem att visa dig steg för steg hur du tvingar dina pannor för att lägga till form medan du tar bort minsta pannahår. Du kan då röra upp hemma när de nya håren växer in igen.

2.

Undvik blekning av ögonbryn om det är möjligt.

Om du har lättat ditt hår några nyanser, det kan vara frestande att försöka lätta dina ögonbryn med blekmedel. Tyvärr har många kvinnor som använder den här tekniken hamnar med blickar som är för ljusa eller är en oönnskad färg. Om du använder blekmedel för att lysa väldigt mörkt ögonbryn kan du sluta med orange eller brassiga toner som kan vara väldigt otroligt. Ögonbrynen ska vara minst en nyans mörkare än din hårfärg för att ge ditt ansiktsdefinition och undvika ett utbränt utseende och det kan vara smickrande att få dina pannor upp till två till tre nyanser mörkare i vissa fall. Skynda inte att köpa den lådan av ögonbrynblekmedel bara för att du lätt lyser ditt hår. Undvik ögonbryn och ögonfransfärger helt eftersom dessa kan orsaka allvarlig ögonskada.

3.

Lär dig att plocka ordentligt.

Plockning bör hållas till ett minimum om möjligt, även om de flesta behöver lite formgivning. Din bästa satsning är att besöka en frisersalong och få dem att visa dig steg för steg hur du tvingar dina pannor för att lägga till form medan du tar bort minsta pannahår. Du kan då röra upp hemma när de nya håren växer in igen.

4.

Lär dig att fylla sparsamma webbläsare korrekt.

Inget ser mer ut konstruerad än ögonbryn som har ritats på ansiktet. Om dina ögonbryn är glesa, kan du behöva fylla i dem men det ska se naturligt ut. För att göra detta, kamma dina pannor för att avslöja några områden som är sparsamma än de borde vara. Använd en mjuk penna i en nyans lättare än dina naturliga vinklar för att fylla i luckorna med mycket ljusa, vågiga slag i den riktning håret växer. Undvik att dra en hård linje. Upprepa detta för några glesa områden eller luckor som du stöter på på båda ögonbrynen. Uppföljning genom att lätt applicera ett pennpulver i en nyans som liknar din naturliga panna färg. Var noga med att applicera detta sparsamt med en vinklad borste för att få ett naturligt utseende.

Ögonbryn kan vara en härlig ram för ögon och ansikte. Tyvärr vet många kvinnor inte hur man maximerar skönheten i ögonbrynen. Med några enkla verktyg och lite skicklighet kan du lägga till definition och karaktär i ditt ansikte genom att omforma dina pannor. Här får du vackra ögonbryn.