Hur man gör en Craft Bow

 

1.

Skär kartongen i en rektangel så länge du vill att bågen ska vara bred. Detta kommer att fungera som en guide för att förpacka båtbågsslingorna. Om du gör en mindre båge kan du använda handens fyra fingrar som en guide om du föredrar.

2.

Lägg ena änden av bandet över pappen vägleda så att änden är ungefär en tum längre än själva stycket av kartong. Var noga med att placera den här plattan mot pappen. Sedan håller du bandet platt mot sig själv, linda det runt pappersstycket upprepade gånger. Fortsätt omslaget tills du har så många bandslingor som du vill ha i din färdiga hantverksbåge.

3.

Skruva loss det loopade bandet av kartongguiden försiktigt. Se till att du inte rubbar upp bandens vikar och slingor. Använd extra vassa saxar för att skära ett litet snitt på vardera sidan av mitten av bandslingorna. Detta kommer att hjälpa bågen att komma ihop i mitten utan att bunka. Var försiktig så att du inte skär för långt in i mitten av bandet så att slingorna kommer ifrån varandra.

4.

Skruva in en liten smalmätare runt mitten av bandet bunt. Gör det tillräckligt hårt för att hålla bandslingorna säkert ihop. Om din plan är att fästa båtbågen till en krans, hårklämma eller annan baksida, håll tråden tillräckligt lång för att använda den för att fästa bågen. Om du bara vill ha bågen snörar du bort den säkrade ledningen kort och döljer ändarna i mittpartiet av det buntade bandet.

5.

Drag bandslingorna försiktigt bort från varandra andra för att forma hantverksbågformen. Att skilja dem helt och sprida dem i en generell halv sfärisk form gör en härlig pom-pom-typ båge som är perfekt för heminredning och hantverksprojekt. För en båge med ett definierat centrum, linda en extra bit av band runt tråden i mitten av slingorna och säkra den i ryggen med en dab hantverklim.

Tips och varningar < / h4>

  • Blanda band och spetsar för en mer attraktiv båge.
  • Att göra en båge från vacker band är lätt. Med några grundläggande steg kan du skapa bågar i valfri färg eller stil för användning med hantverk, modeaccessoarer eller gåvor. Craft Bow Making kan till och med bli en lönsam hemmaaffär.