Hur man gör ett kedjahalsband längre

 

1.

Köp några hoppringar. För de flesta regelbundna kedjor kan du använda 4 mm eller 6 mm hoppringar. De kostar ungefär $4 och under och kan hittas på hantverksbutiker.

2.

Förbered hoppa ringarna. Om du tittar noga ser du ett litet utrymme på ena sidan av ringen som måste spridas för att du ska kunna slänga den i länken i kedjan. Du kan antingen ta två långa näsanormer tång, sätt på endera sidan av ringen och sprid ringen ifrån varandra, eller du kan lägga din tröja över tummen och samtidigt hålla en kant av ringen med tummen och dra den andra sidan med den långa nålnäsetången. Öppna upp så många hoppringar som du behöver för att få kedjan att passa runt nacken.

3.

Ta hoppringen och länka den med slutet av din kedja som har inte lås på den. Nu måste du stänga hoppringen. Gör det genom att ta den långa nålnäsetången, placera den på sido av hoppa-ringen och pressa den långsamt ihop tills klyftan i ringen stängs. Gör det här för varje hoppring som du vill bifoga.

4.

Mäta halsbandet runt nacken för att se att du har rätt längd. x2019; t, forts inue för att lägga till fler hoppringar. Om du gör det kan du stänga halsbandet och bära det på önskad längd.

Tips och varningar

  • Kläm inte hoppa ringarna för svårt när du stänger dem, annars kommer du sluta göra ändarna överlappande.
  • Ta din tid att stänga dem. Det är lättare att stänga det långsamt, så att det måste öppnas igen för att få ändarna att ligga.
  • Försök aldrig öppna hoppa ringarna med dina fingrar ensamma. Du kommer att sluta skada dina fingrar och / eller riva dina naglar. De är ganska svåra att öppna utan extra hjälp.
  • Det kommer att finnas tillfällen när du blir kär i en perfekt kedja bara för att ta reda på att den är för kort och inte passar ordentligt runt nacken. Du behöver inte gå ut och köpa en ny kedja och ge upp den som du verkligen vill ha. Med några enkla steg kan du fixa kedjan själv genom att förlänga den så att den passar din hals på rätt sätt. Allt som krävs är ett par dollar och några minuter av din tid.