Hur man gör feminist T-shirts

 

Skärmutskrift av dina feministiska T-shirts

1.

Tänk på en bild eller en slogan som ger en kvinna en makt. Det borde vara en som ökar kvinnans karaktär på något sätt. Slagord kan vara allvarliga, roliga eller tankeväckande. Bara försäkra dig om att de är 'catchy'. Catchy slogans är de som folk vill köpa på T-shirts.

2.

Använd Microsoft Paint för att skapa din bild. Gör det så skarpt Det kommer att översättas bra på en T-shirt. Gör den tillräckligt stor för att täcka den genomsnittliga T-tröja. Du kan kontrollera storleken på din bild eller slogan med hjälp av verktygsfältet (under Bild). Den kommer att representeras i pixlar. för en liten till stor T-shirt är vanligtvis 10x10 pixlar. Sortimentet för en T-shirt i plusstorlek är 12x12 pixlar.

Spara bilden eller slogan för din feminist T-shirt. Gör det under monokrom bitmap. Denna process kommer att ändra färg på din bild och slogan till svartvitt. Det kan smudsa det ibland. Om så, arbeta med Microsoft Paint och finjustera kanterna.

4.

Skriv ut din feministiska bild eller slogan. Lägg den över T-tröjan. Se till att det är den storlek du vill ha. Om inte, gå tillbaka till Microsoft Paint och justera det.

5.

Lägg ett stycke nylon över broderibucket och dra det ordentligt. nylon ska vara från en billig par byxor. Bara klippa en bit av låret så att den är platt. Skaffa hjälp av en vän om det behövs. Placera sedan bandet med nylon över din bild eller slogan och spåra den med en penna. Du borde kunna se den på nylon . Hängen ska omfatta hela din bild eller slogan.

6.

Vänd över broderibryggan. Färg om din feministiska bild eller slogan med lim. Detta lim kommer INTE att överföras till din T-shirt. Det kommer att fungera som en gräns. Låt ditt lim torka.

7.

Måla din feministiska bild eller slogan på din T-shirt. för att placera t-skjortan på en plan yta och placera ett föremål inuti det (dvs ett träbräda) för att hålla skärmtrycksmedlet från att överföras till baksidan. Vänd sedan broderböjningen upp mot sidan motsatt där limet målades. Använd en pensel, fyll i bilden eller sloganet med dina valda färger på skärmutskriftsfärg. Låt det torka.

8.

Följ instruktionerna som kom med bläckpatronen till l tjäna hur man ställer in det. Normalt måste du stryka det i några minuter. Detta kommer att hålla bläcket från att springa i framtiden.

Definitionen av feminism är olika för varje kvinna. Det underliggande meddelandet är dock u0026 # x201C; empowerment. u0026 # X201D; Kvinnor vill känna sig lika mäktiga som män. Av den anledningen är att skapa feministiska T-shirts en bra idé. Det är ett sätt för kvinnor att bokstavligen ha sina känslor på sina kroppar.