Hur man gör vågigt / lockigt hår ser vackert ut

 

1.

Använd shampoo och balsam som speciellt skapats för lockigt / vågigt hår. Du bör dock bara schampo varannan dag, eftersom det kan göra att håret blir oljigare, eftersom det är alltför ofta att använda schampo, men att det är dags att hålla håret fuktigt och smällfritt. För bästa resultat, lämna balsam i håret några minuter innan du sköljer.

2.

Skölj håret med COOL eller KOLDVATTEN i stället för varmt eller varmt, som kallt eller kallt vatten kommer att ge ditt hår en bättre glans och övergripande utseende.

3.

När du är i duschen eller när ditt hår blötlägger vått, kamma genom det försiktigt med en breddad kam för att avlägsna fläckar och förhindra eventuella brott eller skador på ditt hår. När ditt hår är torrt, kamma igenom det med fingrarna. Borsta inte det, eftersom borstning ditt hår kommer att ta bort lock och lägga till frizz.

4.

Trim split slutar åtminstone var sjätte vecka för att förhindra ojämnhet i längd och att göra håret ser hälsosam och vacker ut!

Tips och varningar

  • Använd så mycket torktumlare som möjligt så att håret inte torkar ut. Det är bäst att låta det torka naturligt.
  • För extra fukt och mjukhet och för att bli av med fläckar ännu mer effektivt, sätt håret tvÅt om dagen och låt det stå i några minuter varje gång innan du sköljer.
  • Är du en lockig (eller vågig) tjej, och är du sjuk av ditt hår som ser ut som en krusig röra? Krulligt och vågigt hår kan vara väldigt attraktivt, men inte om det bara finns poff och inga krökor.

    Här är några tips som hjälper dig att förlora din 'fågelbo' och få läckra lås!