Hur man handlar smycken i Los Angeles

 

1.

Kolla in så bra smycken på 7565 Melrose Avenue i West Hollywood. Så bra smycken erbjuder ett fantastiskt urval av unika och roliga smycken. Oavsett om du vill ha örhängen, armband, halsband eller hårtillbehör, kan du hitta det här på så bra smycken. Priserna är oftast på den låga sidan (halsband börjar på ungefär $15) så du vann inte att handla själv på So Good.

2.

Stanna vid tio tusen byar på 496 South Lake Avenue i Pasadena. Tio tusen byar är en vacker smycken butik (med några heminredningsprodukter som kastas i gott skick) som bär otroligt utformade smycken. Tio tusen byar är ett bra ställe att handla för unika smycken.

3.

Handla på King Road Beads på 309 North Kings Road i West Hollywood. Det här är en trevlig familjeägd smyckesbutik som specialiserar sig i pärlor. Det finns ett ovanligt och spännande urval av pärlor , halvädelstenar och metaller här. Personalen här är också mycket vänlig och hjälpsam. Det här är ett bra ställe att handla smycken som du inte kan hitta någon annanstans.

4 .

Besök Sarah Leonard Fine Jewellers på 1055 Westwood Boulevard i Westwood. Detta är en underbar och unik plats att handla till smycken för speciella tillfällen, som förlovningsringar. Smycken lyckas vara både prisvärd och extremt elegant och vacker samtidigt. Den här familjeägda och drivna butiken har varit i affärer i 60 år och har en av de mest hjälpsamma personal runt.

5. Gå till Farah Smycken på 637 South Hill Street i downtown Los Angeles. Det här är en härlig smyckenbutik som bläddra i ett stort urval utan att känna press från en påträngande säljare. Smycken här är underbart och av mycket hög kvalitet. Det passar också till prisklasser av alla typer, oavsett om du letar efter något billigare eller dyrare, kan du hitta det på Farah Smycken.

Tips och varningar

  • Berömda shoppinggator som Rodeo Drive och Robertson Boulevard har många smycken i världsklass.
  • Los Angeles är en stor stad, och har många fashionabla butiker, möbelaffärer och nöjesställen. Juvelerare och smycken butiker är inget undantag. Här är de bästa sätten att handla på roliga, eleganta eller eleganta smycken i Los Angeles.