Hur man har stor hud - ingen sak vilken säsong

 

1.

Det finns några tips du kan använda hemma för att hålla din hud bra från topp till tå. Låt oss börja med ditt val av ansiktsrengöring. Låt mig gissa - du spenderar 12 dollar per flaska för lite dyrt skräp som de hävdar är gjorda av vattendropparna som faller från regnskogshållarna? Du slösar bort dina pengar. har provat en mängd ansiktsrenare från Clean u0026 Clear, till Biore, till Mary Kay och Clinique, och för att vara 100\% ärlig, är de bästa sakerna där ute mindre än 2 dollar per burk. Det är rätt ... 1960-talet annonser för Noxema Medicated Comfort Shave! Dessa saker sänker verkligen och mitt ansikte känns aldrig fräschare än efter sköljning med Noxema.

En viktig sidnot, om du använder vanlig barsåp STOP !!!!!! SLUTA NU!!! Den första faktorn i rynkor är solen eftersom det torkar ut huden. Den andra är tvål av samma anledning.

2.

Skum inte på en bra fuktkräm, men var inte galen heller. En rimligt prissatt fuktkräm är bra att köpa. Det bästa sättet att veta om en fuktkräm gör sitt jobb är att titta i spegeln och röra ditt ansikte. Om du känner dig torr eller flingar på vintern behöver du nog en annan / bättre fuktighetskräm. Om ditt ansikte känns fet efter att du har använt en fuktighetskräm, är det förmodligen för att det är fet. En bra fuktkräm bör vara lätt och känna dig uppfriskande när du applicerar den, men inte fet.

3.

Var noga med att tvätta och fukta två gånger om dagen. Över natten stiger oljor och smuts i dina porer till ytan och om du inte tvättar bort dem och lägger på smink på toppen av dem, kommer du att vara i några riktiga problem. Samma gäller för natten. dag, din huds oljor och smuts ökar ytan igen, så att du lägger ditt otvättat ansikte på en kudde på natten, kommer bara att smutsa smuts och sminka djupare in i porerna.

Skölj alltid och applicera smink och fuktighetsgivare i uppåtgående rörelse. Det kan tyckas lite tråkigt och löjligt, men tyngdkraften är gravitation, och det spelar inte favoriter. Varje liten bit hjälper.

5.

Få dig en pimpsten. kan plocka upp dessa gråa stenar i vilken Wal-Mart nagelvårdsparty som helst. De jobbar konstigt på dina kalla fötter. Blötlägga fötterna i varmt vatten för att mildra huden och använd en snabb fram och tillbaka rörelse för att skrubba bort död hud. väldigt bekvämt att göra detta efter att ha rakat benen, du suger redan i badkaret och gör allt på en gång och skär ner i tid.

6.

I duschen, Det finns några tips att tänka på. Först och tänk på din duscha rutin. Tvätta du ditt ansikte och kropp först eller sist. Se till att du tvätter ansiktet och kroppen efter din sköljning av din schampo och balsam, så att du rensar bort all tvålrester från dina hårvårdsprodukter.

7.

Använd också dina vattentemperaturer. Varmt vatten öppnar dina porer och låter dig städa ut den öppna pannan es. Men tänk på vad som händer efter att du renar. Dina porer är öppna, så att smuts kan komma in i dina porer omedelbart. Ett sätt att undvika detta är att skölja ansiktet och kroppen med kallt eller kallt vatten efter att du har rengjort. Det hjälper till att låsa fukt i huden (och hår också!).

Vi ser alla människor på TV, filmer och på tidningshöljen med felfri hud och hör om kändisar som spenderar 8 000 dollar för en flaska fuktkräm. Löjlig. Det finns ett antal saker du kan göra hemma för att säkerställa att du har hälsosam, fuktad, klar hud hela året. Det tar uthållighet, men håller fast vid det; du kommer se en skillnad.