Hur man köper kläder i bulk för återförsäljning

 

1.

Sök eBay för bra auktionsavtal. Leta efter orden 'lot' eller 'lots'. Dessa auktioner gäller för flera objekt som ska köpas och sändas tillsammans. Markera avsnittet 'Köp det nu' och 'Auktion' så att du inte missar några bra möjligheter. Håll ögonen på säljare som erbjuder samma objekt i olika storlekar eller stilar som kommer att visa upp som enskilda listor. Kontakta säljaren för att få reda på om de är villiga att förhandla om ett lägre pris om du köper alla varor. Bygg en relation med säljare som regelbundet erbjuder varor i bulk som du är intresserad av. Om du blir vänlig, säljaren kan kontakta dig innan hon listar sina föremål och ger dig en heads up (se Resurser nedan).

2.

Håll ögonen på butiksklädnader och andra chanser Att handskas med motiverade säljare. Onafhankliga återförsäljare som går i affärer är angelägna om att lossa sina kvarvarande varor och kan erbjuda dig sekelskiftet för att ta det av händerna. Beroende på vilken typ av kläder du vill sälja, titta på för andra lokala möjligheter. Vintage kläder säljare ca n poäng stor vid försäljning av fastigheter. Teatrar städar ibland sina kostymaffärer och håller stora försäljningar som inkluderar fantastiska vintagefynd. Återförsäljare i barnkläder bör ha kryssningsgarageförsäljning. Loppmarknader är speciellt bra för att hitta barnkläder, men är också bra för alla typer av klädförsäljning. Slutligen, delta i slutet av säsongens provförsäljning till bra priser på nyare stilar.

3.

Kolla in Clothing Islands hemsida. De erbjuder grossistartiklar för män, kvinnor och barn och säljer bara i bulk. Deras breda sortiment av produkter inkluderar underkläder, baddräkter, capri byxor, jackor, klänningar, pyjamas, spårskor och jämn scrubs. Om du planerar att öppna din egen butik, behöver du troligen hängare. Clothing Island erbjuder högkvalitativa hängare för så lite som 1,20 dollar. Många objekt erbjuds också i svåra att hitta plus storlekar. Knacka in i denna växande marknad som har enorm potential för framgång. Inget medlemskap krävs, men minsta ordern är $150 (se Resurser nedan).

4.

Gå till Shirtsupplier.com för uniformer, yogautrustning, slipsfärg, filtar, hattar , plånböcker, barnkläder och en mängd olika T-shirts. De säljer även kläder till hundar! Som Clothing Island, säljer Shirtsupplier.com till grossistpriser och kräver ingen medlemskap. du kan gärna prova ett objekts popularitet med bara några stycken i stället för att begå en stor mängd saker som kanske inte säljer (se Resurser nedan).

5.

Använd Wholesale Gopher-webbplatsen för att söka i sin stora katalog över grossistkällor. Vissa företag är inriktade på online-säljaren, andra försäljningsställen. Det finns de som handlar med utomeuropeiska leverantörer, medan andra är USA-baserade. Flera kräver ett medlemskap och en avgift för att gå med, och andra don't. Spela runt för att hitta de säljare som bäst tillgodoser dina behov. I katalogen ingår artiklar för män, kvinnor och barn. Produkter omfattar inte bara kläder utan även smycken, tillbehör och hemvaror (se Resurser nedan).

Någon som vill bryta sig in i klädindustrin för detaljhandeln borde lära sig hur man får de bästa erbjudandenen för sin fledgling verksamhet. Medan du kan njuta av spänningen i att jaga efter specifika delar, om du inte planerar att sälja vintagekläder uteslutande, är inköp i bulk ett smart drag. Om du lär dig att navigera i grossistköpens värld, kommer du att ha en mest användbar skicklighet och en blomstrande verksamhet. Läs nedan för vissa ställen att hitta stora mängder kläder för återförsäljning.