Hur man köper smycken i Adana, Turkiet

 

1.

Besök Adana att köpa smycken när smyckenmässan är i stan. På det sättet har du fler alternativ och bättre sannolikhet att få ett bra pris. Mässan besöker en gång om året i april på Tuyap Adana International Exhibition and Congress Center.

2.

Jämför butiker och priser. Om du är där i april kan du kolla på mässan, men det finns också andra alternativ. Många butiker har bra smycken och kan vara villiga att förhandla priser, inklusive Boga Kuyumcu, en smyckenbutik som ligger vid Saydam Cad. Har Pasaji 49. Du kan också utforska varuhusen och andra butiker i centrum.

3.

Förhandla ett pris. När du har tittat på dina alternativ och sett vad kostnaden är att se om du kan prata med smycken butik ägaren eller folket på mässan och se om du kan få dem att sänka priset baserat på vad den andra platsen erbjuder. Även om du gör det, måste du kolla vad deras återvändande politik är. Du vill inte köpa smycken som du bestämmer dig för nästa dag och fastnar med det.

4.

Köp stycket när du är säker på att du är nöjd och är övertygad om att du vill ha biten. Se till att du känner till styckets faktiska värde och att du inte har några problem angående pris eller något annat. Gå hem säker på att du har gjort ett bra köp. Återigen, var inte rädd för att förhandla om ett pris om du tycker att det är för högt.

Tips och varningar

  • Se till att du vet vilken metod av betalning du kan använda. Det är möjligt att inte alla butiker tar kreditkort, och om du är en utlänning, kanske de inte heller tar checkar.
  • Undvik att försöka hjälpa dig. Det är en bluff som används ofta, och de kan betalas för att ta dig till affären. Om någon hjälper, är det troligt att han kommer att få en del av vad du betalar, vilket kommer att läggas till priset för det du är Det kan hjälpa till att förhandla och jämföra priser på andra butiker.
  • Adana, Turkiet, är en vacker turkisk stad som är ett viktigt distributionscenter för Turkiet jordbruksregion. Det är också en stad där vackra smycken kan hittas till låga priser, om du vet när du ska gå och var du ska titta . Smycken, särskilt guldsmycken, i Turkiet är av utmärkt kvalitet och kan hittas billigt.