Hur man lugnar ömma fötter på farten

 

1.

För en snabb fix, gnugga medicinerad läppbalsam på några ömma fläckar, som överdriven häl och bågar. Stickholmens menthol erbjuder kylningsåtgärder för att minska inflammation, och kamferen i läppbalsmen läker till irriterad hud, så att du kommer att kunna sippa och sväva i de fina timmarna.

2. < / p>

Lugna dina ömma fötter med en lufttrycksmassagerare. Om du är som de flesta, så skadar dina fötter ofta i slutet av en lång dag. Om du har joggt, promenader eller bara står i obekväma skor, betalar dina fötter priset.

3.

Ett av de allra bästa sätten att lugna de trötta, av dig är att suga dem i ett fint varmt bad. Du kan antingen hoppa in i badkaret eller du kan fylla en stor panna med varmt varmt vatten och bara sitta i din favoritstol med en bok och njut av värmen på fötterna. Åh, och det fungerar bra för svullna fötter och anklar under graviditeten.

Det finns något om att ha någon annan massera dina fötter som känns så mycket bättre än du bara gör det så se om du kan övertyga din make att det är en bra idé att massera dina fötter för dig.

Hawaiian havssalter och Epson-salter lugnar trötta och distresserade muskler . När de används genom blötläggning absorberar dessa salter genom huden och lindrar muskelsmärta samtidigt som de hjälper till att förbättra grova fläckar i huden.

Att låna din svägers 4-åriga pumpar för det fina nyårsfesten verkade som en bra idé (och pojke ser de bra ut), men långt innan klockan slår på midnatt är dina fötter ont i protest