Hur man säljer Begagnade Guldsmycken i San Antonio

 

1.

Kontakta lokala smyckenbutiker i San Antonio-området för att se om de köper guldsmycken. Du kommer säkert att hitta att oberoende butiker som San Antonio Smycken är mer benägna att köpa än en kedjebutik. Den här butiks hemsida innehåller även en blankett som du kan fylla i för att kontakta dem med frågor eller problem.

2.

Ring till andra smyckenbutiker som Moretti's Fine Smycken och Americus Diamonds. Dessa två butiker är välkända i hela San Antonio-området som ger några av de bästa smycken runt. Du kan även ta med dina smycken i butikerna och få sina betygsgivare att ge dig ett erbjudande.

3.

Testa Cash America-serien av pantaffärer. De har sju olika platser i San Antonio-området för att bättre kunna betjäna kunder. Du kan ta det första erbjudandet eller jämföra erbjudandet mot andra butiker i området. Du kommer också att märka att om du tänker ändra dig inom en viss tid kan du faktiskt köpa tillbaka smycken som du sålde.

4.

Kolla in pengarna Mart Pawn u0026 amp; Smycken butik, som började betjäna San Antonio 1993. De som har använt butiken hittade sina priser rättvis och att de var ganska trevliga och hjälpsamma för dem som använde sina tjänster. Du kan hitta dig själv som erbjuds ett bättre pris här än från andra butiker.

5.

Gå till Celestial Jewelry i San Antonio för att sälja dina guldsmycken. Denna gammaldags butik gör lite av allt inklusive reparation och omformning av smycken. Om du har bitar av hög kvalitet eller äldre är detta ett bra val.

Tips och varningar

  • Få alltid några erbjudanden innan Du godkänner att sälja. Bara för att en butik erbjuder dig ett pris betyder inte att alla butiker kommer att erbjuda samma sak.
  • Om du känner dig obekväm om att sälja, gå bara bort. Vissa säljare kommer att försöka trycka på dig för att acceptera en överenskommelse på plats, eftersom de vet att deras erbjudande är för lågt.
  • Att sälja guldsmycken är ett bra sätt att tjäna lite extra pengar och bli av med de bitar som du inte längre bär. Om du bor i San Antonio är du lycklig eftersom det finns en mängd olika ställen som köper och säljer begagnade guldsmycken. Dessa butiker sträcker sig från mindre pawnshops till större kända smycken butiker. Beroende på hur mycket tid du har kan du till och med besöka var och en och se till att du får det bästa priset.