Hur man tar bort akryl naglar

 

1.

Att ta bort akryl av naglarna kan ta ett tag att göra. Det tog lite tid att få dem att sätta på, så det tar åtminstone så lång tid att ta av dem. Först kommer du vilja fånga dina nagelklippare och skära nageln hela vägen till fingertoppet. Var försiktig så att du inte skar för mycket spik.

2.

Använd sedan din nagelfil, försiktigt bort bort nagellacket. När du gör detta kommer acetonen du använder för att få kvarvarande akryl av att suga in i nageln. Ta din tennfolie och skär ca 6-7 tums stycke, klippa sedan folien i 1 tum remsor tillräckligt länge för att slingra runt fingret ett par gånger.

3.

Nästa vill du ta 10 bomullsbollar en för varje finger och dra dem i acetonen. När de är helt mättade, kan du göra dem till toppen av nageln (du kanske vill göra nästa del över diskbänken). Ta med dina folieremsor och linda runt bomullsbollarna.

4. Jag föreslår att du går och tittar på TV eller läser en bok medan du väntar på att acetonen påverkar naglarna . Kanske kan du skriva en Ehow-artikel :) Låt aceton sitta på naglarna i minst 25 minuter. KONTROLLERA INTE under bomullsbollarna eftersom det kommer att orsaka att akryl härdas och du måste börja om igen.

5.

Efter tiden har passerade skalla av folien och ta bort bomullsbollarna.
Ta bort en nagelborttagare och skrapa akryl direkt! Det ska gå lätt ut, men om du hittar några kvar på akryl på nageln, försiktigt buffra av med din nail buffert.

Nästa, tvätta händerna med varmt tvålvatten och torka. Ta din favorit lotion och gnugga över dina händer och naglar. Se till att du blir van vid av att göra det här eftersom aceton gör dina naglar uttorkade och det är det enkelt om du inte tycker om att gå till salongen och betala för att få dem avtagna. Jag hoppas att du fann det här användbart när du tog bort dina gamla akrylspikar. < / p>

Tips och varningar

  • Aldrig rippa, riv eller flis i dina naturliga naglar eftersom det kan orsaka stora skador.
  • Var försiktig med att aldrig överge dina naglar, det kan skada stor tid!
  • Så du vill ta bort dina akrylspikar efter att de har vuxit ut. Eller du är trött på underhållet med naglarna. Jag kommer att visa dig hur du tar bort akryl av dina naglar enkelt och utan smärta, utan att gå tillbaka till salongen.