Hur man väljer en tatueringsartist

 

1.

Kontrollera med Better Business Bureau och Chamber of Commerce. Ta reda på om artisten är licensierad enligt lokala lagar. Fråga om några klagomål mot konstnären. Ta reda på om och hur dessa klagomål har lösts.

2.

Ring till din lokala hälsoavdelning. Klagomål, på vissa områden, kan arkiveras hos hälsovårdsavdelningen. Se till att allt är upp till kod och bara den strängaste standarden för sanitetsmetoder är upprätthållen.

3.

Fråga andra var de fick sina tatueringar. Prata med dina vänner och släktingar om vem gjorde sina tatueringar. Titta på deras tatueringar. Se till att den kvalitet du behöver finns där.

4.

Ta reda på artistens ställe. Koll runt. Se till att området är rent. Sök konstnären ' s licensierad, vilken ska visas och se till att den är aktuell.

5.

Se konstnären som han eller hon arbetar. Se till att de följer alla nödvändiga hygienkrav. Kontrollera om tatueringskunsten lyssnar på klienterna.

6.

Titta på konstnärens arbete. Se till att artisten kan göra den typ av tatuering du är vill ha. Titta på detaljer, färger och storlek. Var säker på att tatueringskunsten är en konstnär, inte bara någon med en tatueringspistol.

Som att gifta sig och om du vill ha barn eller inte, är det ett stort beslut att få en tatuering. När du fattar beslutet att få en tatuering måste du bestämma vem som ska skapa din nya kroppskonst. Detta är ett annat stort beslut. Välj fel tattoo artist och du kan leva med ett fuligt misstag för resten av ditt liv.