Om Facial Cleanser

 

Typer

Torr eller känslig hud - Rengöringsmedel för torr eller känslig hud laddas med fuktpärlor. Aloe vera och gurka är vanliga ingredienser som finns i rengöringsmedel formulerade för känslig hud eftersom båda dessa växter innehåller lugnande antiinflammatoriska egenskaper.
Kombination - Kombinationsrenare är avsedda att vara mildt krämiga, vanligtvis i gelform. Acne kämpande ingredienser som salicylsyra kan hittas i denna typ av produkt. Dessa produkter är vanligtvis pH-balanserade eftersom kombinationshud tenderar att vara mycket temperament. Fett hud - Rengöringsmedel formulerade för fet hud tenderar att vara i gel snarare än krämform. Gelén är gjord för att rengöra huden med så mycket olja och smuts som möjligt. Några av dessa rengöringsmedel har exfolieringskulor inbyggda i gelén för att hjälpa till att rengöra döda hudceller.
Anti-aging - Denna typ av rengöringsmedel är vanligtvis mycket krämig och fuktgivande. Det hjälper näring och hydratisering av huden, vilket hjälper till att sakta ner åldringsprocessen. Dessa rengöringsmedel infiltreras vanligen med vitaminer som betakaroten och vitamin E. Du kan också upptäcka att dessa rengöringsmedel innehåller retinol, grönt te och argirelin på grund av kollagenhöjande effekter.

Effekter

Varje typ av ansiktsrengörare tjänar ett syfte. Effekterna av att använda en rengöringsmedel kan tydligt ses när det är rätt rengöring för en persons hudtyp. Rengöringen ska resultera i en mjukare, mjukare hud. Om din rengöring gör att du kan bryta ut eller torka ut, så är du

Varning

Många märkesrengöringsmedel innehåller parabener, vilka är konserveringsmedel som butyl, etyl, propyl och metyl. Dessa kemikalier har kopplats till bröst och andra cancerformer på grund av dina östrogen-efterliknande effekter. Du hittar parabener i många lotioner, rengöringsmedel och andra personligvårdsprodukter. Välj organiska naturliga rengöringsmedel utan parabener och andra hårda kemikalier.

Överväganden

Din rengöring fungerar bättre om du tvättar Vattnet är inte rent eftersom det innehåller klorhaltiga ämnen som torkar och åldrar vår hud. Investera i ett klorfilter för att bli av med klor. Håret och huden blir mjukare och mjukare, och din press vårdprodukter kommer att fungera bättre.
Även prova olika märken tills du hittar rengöringen som passar bäst för din hudtyp. Använd din rengöringsmedel i minst en vecka för att lägga märke till resultaten.

Expert Insight

Kat James, författare till 'The Truth About Beauty', säger att vi ska rena våra drycker och färger. Hon hävdar att vår hud absorberar allt vi lägger på det, och vi bör skjula produkter som innehåller irriterande och andra hårda ingredienser. I hennes böcker säger hon att 'att välja produkter är lätt för mig, för jag har satt mitt rena, kraftfulla och beprövade kriterium för länge sedan.' Ansiktsrengöring är ett viktigt måste-föremål för alla som vill ta hand om sin hud. Denna skönhetsprodukt kan hjälpa till att hålla huden ren och uppdaterad genom att rensa huden av olja, smuts och smuts från vardagen. Det är dock inte alltid lätt att hitta den mest effektiva rengöringen eftersom vi alla har olika hudtyper. Vissa av oss har fet, akne benägen eller fläckig hud. Vår hud förändras också med varje säsong, så det är mer fördelaktigt att använda en annan typ av rengöringsmedel till sommaren än vad du skulle använda på vintern.