Så här får du gratis skönhetsprodukter

 

1.

Allt du behöver göra är att gå till webbplatsen shespeaks.com och registrera dig som ny användare. Här kommer du att bli ombedd att skriva in all din viktiga information som adress, telefonnummer, e-post osv. Det är verkligen inte så länge som möjligt, och det är verkligen värt. Jag har redan fått $10,00 av elf kosmetika gratis och andra olika godsaker.

2. När du har skrivit in dina vitala så kommer du att bli tillfrågad om flera personliga frågor. Dessa ska lära känna dina intressen och se hur bra du matchar aktuell testning . Oroa dig inte för att all din privata information hålls konfidentiell, men om du gillar att du kan använda ett skräppost, se till att du kolla det ofta eftersom de skickar dig olika erbjudanden för att testerna ska slutföras.

3.

Det var ditt sista steg, mina vänner, allt som finns kvar att göra nu är att vänta på att erbjudandenna börjar hälla in för dig och få gratis grejer. Nu har den här webbplatsen inte betalat pengar, men du kommer att få massor av gratis godsaker att använda. Hoppas att alla försöker njuta av webbplatsen, lycka till alla och Happy Holidays.

Tips och varningar

  • Var noga med att använda en e-postadress som du kommer att kontrollera ofta.
  • Om du inte hörs från den här sidan på ett snabbt sätt, bara maila dem och fråga en produkt att försöka, vanligtvis kommer de att försöka få dig en snabbare.
  • Om du är som jag älskar du gratis kosmetika och parfymer rätt? Nå då borde du bli en skönhetsprodukttester. Jag vet att det här låter lite udda men det kan göras och du får massor av gratis saker från företag.