Så här stryker du ditt hår med en platt järn

 

1.

Tvätta håret noggrant med ditt favoritmärke av schampo och balsam. Skölj, se till att du har fått alla hårprodukterna ur ditt hår.

2.

Ta sedan ut håret med en plocka eller en kam för att förbereda dig för att använda din platt järn, använd inte en borste för att kamma håret medan det är vått. Att använda en kam eller en liten plockning hjälper till att hindra dig från att få splittrade ändar i ditt hår. Dela ditt hår som vanligt (det sätt du bär på det när det är torrt).

3.

Lägg nu till hårprodukter som du normalt brukar använda. Jag använder Dove rak och mjuk. Jag använder också Biosilk, silkebehandling.

4.

Använd en torktumlare och en paddelborste medan du torkar håret. Om du känner dig obekväm med att använda en pensel under blåstorkning, använd fingrarna för att hantera ditt hår under torkning. Jag finner att båda teknikerna är effektiva. Kom ihåg att du kommer att använda ett platt järn för att utforma det så småningom, så oroa dig inte för mycket om det inte verkar se rätt ut.

5.

När du är klar blåsa torka ditt hår tillåta tid för värme att fly från ditt hår. Jag väntar vanligtvis i en minut. Dela håret i ett lågt tunt skikt och räta håret med ett plant järn. Upprepa och fortsätt detta steg tills du har gjort hela ditt hårhår. Antalet lager du har beror på hårets tjocklek.

6.

Slutligen är du redo för det sista steget, vilket är att använda hårprodukter som skinsprutor och Spritz för att hålla ditt hår i form och stil du har skapat.

Att använda ett plant järn för att räta ut ditt hår är inte så enkelt som det låter för vissa. Att rätta håret på rätt sätt kräver kunskap och teknik. Den här artikeln hjälper dig att veta hur man riktar håret korrekt så att det blir vackert.