Så här tar du bort Pimple Blemishes

 

Raspberry Remedy

1.

Mät 25 g hallon och placera i en medelstor skål. Mät 1 tsk. vanlig yoghurt i skål. Lägg ca 1/4 kopp (eller mindre efter önskemål) av finmalt havremjöl till blandningen. För att mala havregryn, placera den i en mixer på 'Grind' -inställningen.

2.

Blanda alla ingredienser med en stor gaffel, var noga med att mäta hallon bra. Applicera blandningen på drabbade hudområden och låt den gå i 10 minuter.

3.

Skölj med varmt vatten och torka torrt med en ren handduk. Använd blandningen minst tre gånger i veckan för bästa resultat.

Vitlöksmedelsbehandling

1.

Skala åt åtta vitlöksklyfta och placera dem i en blandningsskål. Mash vitlök med en köksmallad tills det blir en pasta.

2.

Applicera klistra in på problemområden på huden och ta hand om att undvika ögonen. Lämna pasta på huden i fem minuter. Vitlökens antiseptiska egenskaper dödar bakterier snabbt.

Skölj huden med varmt vatten och torka torrt med en ren handduk. Använd behandling en eller två gånger i veckan beroende på hudkänslighet , för bästa resultat.

Kanelpulver och honungsåtgärd

1.

Mät två till tre msk. kanelpulver och två till tre msk. obehandlad honung (eller mer beroende på hur många finnar du har). Häll ingredienserna i en liten skål och blanda med en gaffel tills de bildar en pasta.

2.

Applicera blandningen på drabbade områden innan du lägger dig i sängen. Använd en gammal kuddeväska så att du inte får en jordkudde eller lakan.

3.

Tvätta ansiktet nästa morgon med vegetabilisk tvål och varmt vatten . Repetera processen nattligt i två veckor för att permanent ta bort finnorna.

Tips och varningar

  • Tandkräm är också ett populärt hemmedel för finnar. Låt en liten pasta klistra på pimpleen och lämna på så länge som önskat. Detta är ett snabbt och effektivt sätt att torka bort finnar; se till att du bara klistrar som geler inte innehåller Triclosen, en ingrediens som snabbt dödar bakterier.
  • Om något av ovanstående ingredienser kommer i ögonen, spola med vatten.
  • Köp alltid rå, obearbetad honung för bästa möjliga resultat. Behandlad honung har avlägsnats från dess näringsämnen och har mycket liten användning hälsosam.
  • Avbryt användningen av vitlök om huden blir röd och irriterad.
  • Medan problemhud i huvudsak påverkar tonåringar kan pimplefel uppträda på huden väl in i 20-talet och därefter. Diet är ett av de viktigaste sätten att hålla huden klar och jämn. Kroppen eliminerar överflödiga toxiner från bearbetad mat genom huden, som har kallats 'den tredje njuren'. * En kost rik på frukt, grönsaker och hela korn hjälper dig att hålla kroppen klar av toxiner och huden mjuk. Att dricka sex till åtta glas vatten om dagen hjälper också kroppen att eliminera toxiner snabbt. För att ta itu med nuvarande utbrott av pimple fläckar försök följande naturliga botemedel.